Dan Petrescu la CFR, mai repede decât se credea: ”Dacă m-ar dori, normal că aş vrea să vorbesc cu ei”. Ce problemă se ascunde în spatele revenirii şi când poate avea loc

13 nov 2018 4005 afişări Liga 1
Dan Petrescu la CFR, mai repede decât se credea: ”Dacă m-ar dori, normal că aş vrea să vorbesc cu ei”. Ce problemă se ascunde în spatele revenirii şi când poate avea loc

Dan Petrescu a revenit în ţară şi a oferit o declaraţie suprinzătoare încă de pe aeroport. Antrenorul a mărturisit că îşi doreşte să revină la CFR Cluj, dar totul depinde de situaţia din China. Concret, ”Bursucul” mai are un an de contract cu Guizhou Hengfeng, iar situaţia e una incertă, cel puţin până în iarnă.

Petrescu nu a reuşit să-şi salveze echipa de la retrogradare. Guizhou a căzut în liga a doua chineză şi, din câte se pare, nu îşi mai doreşte să rămână în Asia. Întrebat de reporteri dacă s-ar întoarce la Cluj, fostul component al ”Generaţiei de Aur” a recunoscut că nu ar refuza, dacă va ajunge la un consens cu Guizhou.

"Nu ştiu dacă mă vrea cineva dacă CFR e pe primul loc şi au un antrenor, echipa joacă bine, am înţeles, nu văd care ar fi motivul să se schimbe antrenorul acum. Dacă aş fi liber de contract, normal că aş vorbi cu orice echipă care mă doreşte. Şi dacă CFR m-ar dori, normal că aş vrea să vorbesc cu ei. Dar în momentul de faţă eu încă am contract, cei de acolo au un antrenor, rămâne de văzut ce va fi în continuare. Cred că până în decembrie voi şti mai multe", a declarat Dan Petrescu pentru TelekomSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.