Curăţenie la FC Vaslui

4 mai 2008 43 afişări Liga 1
Curăţenie la FC Vaslui Sorin Frunză (dreapta) a trecut de la statutul de căpitan de echipă la cel de indezirabil în doar câteva săptămâni
Frunză, Bălace, Sabou, Apostol, Bukvic, Ivan, Panait, Tem­wanjera, Pârv, Mândruşcă şi Doboş sunt pe lista neagră. După partida cu Steaua, pierdută de vasluieni cu 1-0, Adrian Porumboiu a spus că toată echipa este transferabilă.

După meciul de miercuri cu Rapid, Adrian Porumboiu îi va anunţa pe cei care vor părăsi echipa. La urechile lui Porumboiu au ajuns mai multe informaţii cum că, după jocul cu Timişoara, dar şi înaintea partidei cu Steaua, Frunză, Sabou, Matei, Neagu şi Bălace au fost prinşi la băutură într-un local din Vaslui. Bălace a recunoscut că a stat „la un pahar de vorbă“ cu colegii săi, dar a spus că totul s-a întâmplat la el în apartament.

Au fost pedepsiţi doar Frunză, Bălace, Neagu şi Sabou. „Careul de aşi“ a lăsat să se înţeleagă atunci că atacantul Marius Matei a fost „turnătorul“, acesta nu numai că a jucat titular la fiecare meci după acel incident, dar nici nu a fost amendat.

În opinia finanţatorului vasluienilor, Frunză, Bălace şi Sabou „au jucat suspect de slab în partida cu Steaua“, fiind trimişi pentru zece zile la „satelitul“ din liga a IV-a. Chiar dacă nu a jucat în acel meci cu cântec în faţa grupării din Ghencea, Apostol a dezamăgit, fiind tras pe linie moartă. El va fi pus pe lista de transferări. Şi Doboş, Ivan, Panait, Bukvic şi Temwanjera, care nu au confirmat, sunt pe lista neagră.

14 La atâţia jucători a renunţat Adrian Porumboiu în urmă cu două sezoane, după meciul cu Steaua din ultima etapă

Săndoi nu rămâne


Emil Săndoi (foto) a declarat, ieri, că va decide dacă va mai rămâne la Vaslui după ultima etapă. „Am discutat cu domnul Porumboiu şi voi vedea după ultima etapă“, a spus Săndoi, care a dat de înţeles că nu-şi va prelungi contractul. Moldovenii au o listă lungă de înlocuitori: Cornel Dinu, Ionuţ Popa, Petre Grigoraş, Ovidiu Sabău şi Cristiano Bergodi.Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.