Cum ar putea ajunge Fortes din tun financiar în "ţeapă". Conducătorii Gazului sunt disperaţi: "S-a făcut o întreagă telenovelă, nejustificat"

1 feb 2019 3867 afişări Liga 1
Cum ar putea ajunge Fortes din tun financiar în "ţeapă". Conducătorii Gazului sunt disperaţi: "S-a făcut o întreagă telenovelă, nejustificat"

Carlos Fortes a fost unul dintre cele mai importante nume în campania de transferuri din această iarnă. Oficialii Gazului au refuzat oferta lui Gigi Becali, au anunţat interes din Serie B, Rusia sau zona Golfului şi sperau că vor da lovitura cu atacantul care a marcat 5 goluri în acest sezon.

De acolo şi decizia ca acesta să nu mai fie integrat în programul echipei şi să plece în Portugalia, în aşteptarea ofertelor. Doar că perioada de transferuri se apropie de final în toate campionatele, iar ofertele pentru Fortes nu sunt nici pe departe satisfăcătoare. Astfel, se zvoneşte că agenţii jucătorului au început să-l propună la cluburi din Liga 1, printre care CFR şi U Craiova. Doar că răspunsul acestora a fost negativ, ţinând cont că nimeni nu-şi doreşte un jucător care a ratat pregătirea de iarnă, iar decizia oficialilor din Mediaş de a nu-l duce în cantonament pe Fortes ar putea să-i scadă preţul într-un viitor transfer.

În condiţiile în care nu se găseşte o soluţie pentru atacant, Edi Iordănescu va fi nevoit să-l reintegreze în echipă. “Este un subiect, care în momentul de faţă nu este clar. Jucătorul face obiect de interes pentru anumite cluburi, pentru anumite campionate. Este o probabilitate foarte mare să facă pasul către alt club. Din punctul meu de vedere s-a făcut o întreagă telenovelă, nejustificat.

Este un subiect, care pentru mine a fost foarte clar, pentru că eu am fost înştiinţat de club că există o posibiliate foarte mare ca el să plece la un alt club. De aceea s-au făcut anumiţi paşi. Că mai târziu nu s-au materializat, nu mai este problema mea. Noi, ca şi staff tehnic, împreună cu conducerea, am reacţionat şi ne-am completat pe acea poziţie. Mi l-am dorit extrem de mult pe Mario Rondon. L-au dorit şi alte cluburi şi mă bucur că este aici”, a spus Edi Iordănescu.


 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.