FOTO Florin Costea a fost operat! Vezi aici ce spun doctorii!

26 mar 2010 181 afişări Comentează şi tu Liga 1
FOTO Florin Costea a fost operat! Vezi aici ce spun doctorii! Costea a fost operat! Vezi ce spun medicii! 3 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/5779458/4/img-3677.jpg

Atacantul Universităţii Craiova, Florin Costea a fost operatastăzi la spitalul Sfântul Ioan din Bucureşti după accidentareasuferită la genunchiul stâng în etapa trecută, în partida cu PoliIaşi.

Medicul Filipescu, care s-a ocupat de jucătorul Ştiinţei, a datasigurări că intervenţia medicală a decurs fără probleme, iarCostea are o stare de spirit bună după această operaţie.

Vârful trupei lui Wotte a sfidat temerile provocate decomplexitatea intervenţiei şi l-a urmărit la lucru pe doctorulFilipescu pe parcursul operaţiei, pe monitorul de control.

"A durat ceva mai mult decât de obicei pentru că a fostpuţin mai complicat, a trebuit să cureţe şi în zona meniscului,ligamentul colateral era pe jumătate rupt, însă totul a decurs bineşi acum piciorul este ca nou. Sperăm să poată începe cât mai repederecuperarea şi să fie apt într-un timp mai scurt decât neaşteptăm", a declarat team managerul UniversităţiiCraiova, Silvian Cristescu.

Atacantul Craiovei a suferit o ruptură de ligamente încrucişate şicolaterale la meciul de duminică cu Poli Iaşi, după intervenţia dinminutul 41 a portarului moldovenilor, Cristi Brăneţ.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.