Contract inedit cu Steaua! Vezi ce condiţii a pus Marius Lăcătuş

28 sep 2010 51 afişări Liga 1
Contract inedit cu Steaua! Vezi ce condiţii a pus Marius Lăcătuş Contract Inedit cu Steaua

Excentricităţile continuă la Steaua. Marius Lăcătuş a fostangajat în pauza publicitară de la GSP TV, iar contractul l-anegociat ieri, prin telefon, cu Gigi Becali. ProSport vă prezintăclauzele inedite care au fost stipulate în contractul nouluiantrenor al Stelei.

"Clauza de securitate". Aşa se numeşte paragraful în care MariusLăcătuş şi-a expus singura condiţie din contract. Ea se referă lafaptul că angajatorul, deci clubul Steaua, nu îl poate demite petehnician până la finalul sezonului 2010-2011. Atunci cele douăpărţi vor putea încheia un nou contract valabil pe două sezoane,dacă actualul contract e dus la bun sfârşit. Dacă se încalcăclauza, Gigi Becali trebuie să-i plătească despăgubiri de 400.000de euro. Lui Lăcătuş îi e teamă să nu fie demis după derby-urilecare vor urma în campionat şi de aceea a insistat să fie lăsat înpace.

Szekely,Anghelov şi Kapetanos sunt în pericol

Clauza lui Gigi. La rândul său, patronul a introdus un paragrafîn care este stipulată condiţia ca angajatul Marius Lăcătuş să nuse amestece în deciziile pe care clubul le poate lua în cazul unorjucători ce nu-şi doresc să-şi micşoreze contractele conform nouluiplafon salarial de 120.000 de euro. "Dacă clubul nu ajunge la unacord salarial cu fotbaliştii, atunci aceştia, la solicitareaconducerii, nu pot juca sau vor fi scoşi din lot fără ca antrenorulsă intervină", se arată în contractul schiţat ieri şi pe careLăcătuş îl va semna, cel mai probabil, azi. ProSport a aflat căjucătorii care au astfel de probleme sunt Janos Szekely, cu 200.000de euro anual, Anghelov, 240.000 de euro anual, şi PantelisKapetanos, cu 240.000 de euro anual.

Va fiplătit ca şi Piţurcă

Salariul. Marius Lăcătuş nu a venit gratis la echipa dinGhencea. "Gigi, vezi că eu nu sunt Ilie, să îmi dai un euro pe lunăsau o sumă simbolică! E o chestie de respect să-mi dai salariul pecare l-au avut alţii înaintea mea. Eu nu îţi cer garanţii, dar nicisă mă plăteşti mai prost decât am fost remunerat ultima oară", i-arfi spus Lăcătuş patronului.

"Bine, Marius! Ştiu că tu ai caracter frumos şi vei aveaacelaşi salariu ca şi Piţurcă. Mi se pare normal", areplicat Becali. Iar fostul selecţioner, actualmente antrenor laUniversitatea Craiova, avea un salariu de 200.000 de euroanual.

200de mii de euro va primi Lăcătuş drept bonus dacă va luatitlul cu Steaua

Meciurile tari alelui Marius Lăcătuş până la sfârşitulanului:

EuropaLeague 30septembrie

Steaua - Napoli

Etapa a XI-a 16octombrie

Dinamo - Steaua

Europa League 21octombrie

Utrecht - Steaua

Europa League 4noiembrie

Steaua - Utrecht

Etapa a XIV-a 6noiembrie

Rapid - Steaua

Etapa a XVII-a 27noiembrie

Steaua - CFR Cluj

Europa League 2decembrie

Steaua - Liverpool

Etapa aXIX-a 11 decembrie

U Craiova - Steaua

Europa League 15decembrie

Napoli - Steaua

Ce a spus Lăcătuş aseară la revenirea în ţară

"E normal să existe presiune atunci când se doreşte câştigareatitlului. Sperăm cu toţii ca de această dată să fie bine laSteaua"

"La meciul cu Napoli poate voi fi şi eu norocos ca şi Sorin Cîrţupentru că şi el a fost pus antrenor luni, iar miercuri a câştigatîn Liga Campionilor"

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.