Continuă conflictul dintre Rednic şi Lucescu: ”E dinamovist, e rapidist, nea Mircea ţine cu toată lumea”. Ce l-a enervat pe ”Puriu”: "Păi, la Şahtior cum a fost?"

28 apr 2019 6476 afişări Liga 1
Continuă conflictul dintre Rednic şi Lucescu: ”E dinamovist, e rapidist, nea Mircea ţine cu toată lumea”. Ce l-a enervat pe ”Puriu”: "Păi, la Şahtior cum a fost?"

Mircea Lucescu şi Mircea Rednic s-au atacat reciproc şi la finalul meciului susţinut de Dinamo la Voluntari. După ce ”Il Luce” a declarat că bucureştenii au în lot prea mulţi jucători străini, a venit şi replica ”PuriuluI”.

Acesta a făcut trimitere la perioada petrecută de Lucescu la Şahtior, când transfera foarte mulţi jucători străini, în special brazilieni.Mircea Lucescu a ţinut cu Voluntari. E dinamovist, e rapidist, nea Mircea e cu toată lumea. Păi, şi el la Şahtior cum a câştigat trofeele alea? Cu cine? Cu jucătorii din Ucraina? Că jucătorii locali l-au cam lucrat. Asta e situaţia, şi el a profitat. Atunci să dăm o lege în care n-avem voie, cum e în Arabia, 5 străini, 6 străini, şi atunci putem să vorbim. Din moment ce ai posibilitatea să aduci străini, asta nu înseamnă că eu nu le dau încredere românilor”, a fost replica lui Mircea Rednic.

La finalul meciului Voluntari - Dinamo, Mircea Lucescu a spus că străinii ”câinilor” sunt de o calitate îndoielnică:Cam mulţi străini pe teren la Dinamo. Mă gândeam, jucători din Liga a III-a puteau foarte bine să joace pe acest teren în seara aceasta. Nivelul lor valoric este aproape de cel al celor pe care i-am văzut aici”.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.