Conceicao, prezentat oficial la FC Braşov: "Sper să luăm Cupa"

18 dec 2010 67 afişări Liga 1
Conceicao, prezentat oficial la FC Braşov: "Sper să luăm Cupa" Conceicao, prezentat oficial la FC Braşov!

FC Braşov "şi-a tras" un nou antrenor, în persoana fostuluiantrenor al CFR Cluj, Antonio Conceicao. Astfel, după un turpetrecut cu Daniel Isăilă şi Dănuţ Oprea pe bancă, în carerezultatele nu au fost cele scontate, patronul Ioan Neculaie adecis să îl aducă pe Conceicao, care va avea misiunea de a reeditaperformanţa cu CFR Cluj, câştigarea Cupei Românei, dar şi de a-iduce pe "stegari" pe un loc în prima jumătate a clasamentului.

"FC Braşov a avut aproape mereu antrenori titraţi, mi-amdorit şi acum să aduc un nume la echipă şi mă bucur că am ajuns laun acord cu Toni Conceicao. Daniel Isăilă nu mi-a greşit cu nimic,va rămâne secund pentru că sunt de părere că mai are încă deînvăţat. Sper să ieşim din această zonă a clasamentului care nu necaracterizeză", a spus Ioan Neculaie, în vreme ce ToniConceicao a precizat că "le mulţumesc celor din conducerecă au încredere în mine şi că m-a adus la echipă. Pot să fac în aşafel încât jocul echipei să crească şi le promit că voi munci foartemult ca să ne îndeplinim obiectivele, Cupa României, dar şi oclasare în prima jumătate a clasamentului. Ştiu că va fi mult delucru, dar simt că vom avea mult de câştigat".

Conceicao a semnat un contract până în vară, cu opţiune deprelungire pentru încă un sezon şi îl va avea ca secund pe DanielIsăilă. În ceea ce priveşte situaţia lui Dănuţ Oprea, încă nu seştie dacă va rămâne sau nu la gruparea de la poalele Tâmpei.Obiectivul braşovenilor este să transfere doi mijlocaşi şi doiatacanţi în perioada de iarnă. În ceea ce priveşte posibila plecarea lui Alex Chipciu, Ioan Neculaie a preciat că "este exclusca el să ne părăsească acum". Lucrurile stau un picdiferit în ceea ce-l priveşte pe Mihai Mincă, pentru căgoalkeeperul intră în ultimele 6 luni de contract, iar oficialii"stegarilor" sunt de acord să negocieze cu orice echipă interesatăşi care poate oferi o sumă de transfer.

Altfel, "stegarii" au de astăzi şi un nou preşedinte executiv,în persoana lui Iosif Kovac. Kovacs revine în conducerea echipei "galben-negre" după o pauză de mai mulţi ani. "Galben-negrii" sevor reuni pe 10 ianuarie, iar în perioada 22 ianuarie - 9februrarie vor efectua un stagiu de pregătire în Antalya.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.