Comandantul CSA Steaua, Gheorghe Boroi, e încolţit din toate părţile. Suporterii îi reproşează că a „distrus” sporturile de echipă. Şi FCSB îl acuză de şantaj!

9 iul 2015 12608 afişări Liga 1
Comandantul CSA Steaua, Gheorghe Boroi, e încolţit din toate părţile. Suporterii îi reproşează că a „distrus” sporturile de echipă. Şi FCSB îl acuză de şantaj!

Valeriu Argăseală l-a anunţat pe 30 iunie pe Gheorghe Boroi că în 11 zile societatea lui Becali îşi va lua toate „catrafusele” din Ghencea şi îşi va căuta un al complex unde să se antreneze.

Mirel Rădoi şi Argăseală sunt foarte dezamăgiţi de comandantul Clubului Sportiv al Armatei pentru faptul că, iniţial, spusese că nu va fi nicio problemă în prelungirea contractului pentru folosirea bazei MApN, dar apoi a dat înapoi. Asta deşi a fost de acord să menţină în interiorul unităţii militare multe dintre lucrurile echipei lui Gigi Becali fără a avea vreun contract în acest sens.

Mai mult, angajaţii lui Gigi Becali l-au acuzat pe Boroi de un posibil şantaj pentru că ar fi cerut modificarea numelui societăţii comerciale în schimbul prelungirii contractului cu MApN.

Boroi îşi ţine finul antrenor al echipei de handbal, deşi echipa a ajuns să se lupte pentru evitarea retrogradării

Boroi e arătat cu degetul şi de suporteri. I se reproşează că a „pus pe butuci” toate secţiile de sport pe echipe în cei 12 ani de când se află în fruntea CSA. „Echipa de handbal, câştigătoare de două ori a Ligii Campionilor, nu a mai luat de 7 ani nimic, iar în ultimul sezon a fost la un pas să retrogradeze”, se scrie pe site-ul fanilor stelişti www.fcsteaua.ro.  Mai mult, Boroi l-a numit şi l-a menţinut în funcţia de antrenor al echipei de handbal pe finul său, Viorel Mazilu, care stă la Steaua pe un salariu de câteva mii de euro fără a avea performanţe.  

Apoi, echipa de baschet nu a mai cucerit un titlu naţional de 24 de ani! Secţia de rugby, echipă care deţine un număr record de 24 de titluri în România, nu a mai câştigat nimic de 9 ani! Mai mult, echipa de hochei, care domina acest sport la noi în ţară până să fie numit Boroi la cârma clubului sportiv al Armatei, nu a mai câştigat niciun titlu de 9 ani. Cel mai rău a ajuns echipa de volei, care a rămas în istorie cu cele 17 campionate câştigate în urmă cu 24 de ani!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.