Clujenii anunţă hegemonia CFR-ului şi "trimit săgeţi" spre FCSB: ”Noi petrecem, alţii dorm că sunt supăraţi...Îi lăsăm pe ei să joace şi poate săptămâna viitoare o să câştige, cât noi suntem în vacanţă”

13 mai 2019 1288 afişări Liga 1
Clujenii anunţă hegemonia CFR-ului şi "trimit săgeţi" spre FCSB: ”Noi petrecem, alţii dorm că sunt supăraţi...Îi lăsăm pe ei să joace şi poate săptămâna viitoare o să câştige, cât noi suntem în vacanţă”

CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a Ligii 1 Betano pentru a cincea oară în istoria clubului şi pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins, 1-0, pe Craiova. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, ardelenii au cinci puncte avans faţă de FCSB, situată pe locul doi. Golul care a adus laurii de campioană a fost marcat de Culio (12 - penalty).

Euforci şi descătuşaţi după meci, clujenii au mărturisit că sunt siguri că este doar începutul unei perioade în care vor domina ”sportul-rege” de la noi. De altfel, căpitanul Mario Camora, ajuns la al treilea campionat câştigat cu echipa din Gruia, spune că în mod expres a semnat un nou contract cu ceferişti pentru a mai aduna medalii de aur.

”Sunt fericit şi mândru că am avut un stadion plin, a fost un ajutor enorm pentru noi. Am meritat campionatul şi ne bucurăm că avem o vacanţă liniştită. Am prelungit contractul încă trei ani şi sper să mai câştig trei medalii de campion”, a spus Mario Camora, căpitan CFR Cluj.

Andrei Mureşan, fotbalist CFR Cluj, a completat: ”Ne bucurăm enorm, este al doilea titlu consecutiv, am muncit mult şi ne-am dorit să demonstrăm că suntem o echipă puternică. Sper ca şi la anul să câştigăm încă un titlu. Nu se compară nimic cu sentimentul pe care-l ai când ridici cupa. Exceptând naşterea fiului meu, este cea mai fericită zi din viaţa mea”.

”Am trăit o seară minunată, sunt foare bucuros, am reuşit o performanţă uriaşă. Uităm de toate durerile şi neplăcerile din timpul sezonului când câştigăm un campionat, doar ne bucurăm, orice altceva dispare. Este cea mai frumoasă seară din viaţa mea. Înainte de meci am pus-o pe mama să mute frigiderul, să am loc să înrămez un nou tricou de campion”, a declarat şiCristi Manea.

Alexandru Păun a afirmat şi el: ”Nu mă gândeam niciodată că o să fiu campion doi ani la rând. Mă bucur că am făcut fericiţi atâţia oameni. Sper să petrecem până la prânz, este normal după o asemenea performanţă. E foarte dulce gustul şampaniei când câştigi campionatul”.

Înţepături către FCSB:”Noi petrecem, ei dorm”

Printre râurile de şampanie au curs şi câteva replici acide vizavi de rivalii din campionat. La ”ţintă” au fost luaţi cei de la FCSB, care sperau ca ardelenii să se încurce cu oltenii şi astfel titlul să se joace etapa viitoare, ultima, la Bucureşti. ”Noi petrecem, alţii dorm că sunt supăraţi...îl lasăm pe ei să joace, poate mai au şansa să câştige săptămâna viitoare, cât noi suntem în vacanţă”, a anunţat ironic Camora.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.