Circus maximus! Vezi aici filmul îndepărtării incredibile a lui "Reghe" de la Craiova

2 mai 2011 12905 afişări Liga 1
Circus maximus! Vezi aici filmul îndepărtării incredibile a lui "Reghe" de la Craiova Circus maximus!

Pizza şi papanaşii mâncaţi de fraţii Costea şi de Mihai Dina aufost catalizatorul ultimului mare scandal de la Craiova.

ProSport vă prezintă în continuare filmul integral al evenimentelordin cursul zilei de sâmbătă şi de ieri din Craiova. Regia şiscenariul: Adrian Mititelu. Actori principali: Reghecampf, Dina şifraţii Costea.

Scandalul din local

Aşa cum se obişnuieşte la orice club de fotbal din lume, cupermisiunea antrenorului principal, jucătorii pot ieşi pe perioadacantonamentului într-un club de biliard în mod organizat. Aşa auprocedat şi jucătorii Universităţii, dar fraţii Costea şi Dina auîncălcat regulamentul impus de Reghecampf. Tehnicianul s-a enervatteribil atunci când i-a văzut pe cei trei jucători reprimiţi în lotcu o zi înainte de acest incident că mănâncă pizza şi papanaşi şi aluat foc: "Nu se poate! Voi chiar nu vă respectaţi colegii? Ştiţică nu aveţi voie să mâncaţi aşa ceva! Din acest moment n-o să maimă bazez pe voi în jocul cu Unirea Urziceni", le-a comunicat Reghe,după care, împreună cu echipa, a plecat la cantonament.

"Scuze degeaba"

În aceste condiţii, cei trei jucători incriminaţi au luat legăturacu Adrian Mititelu şi i-au prezentat acestuia incidentul. "O săvorbesc eu cu Reghe, dar mergeţi şi voi la el şi cereţi-vă scuze. Afost şi el nervos", le-a spus Mititelu jucătorilor, sperând săaplaneze din faşă problema. După ce a aflat că jucătorii nu au fostiertaţi de antrenorul Ştiinţei, iar acesta nu are de gând să îifolosească în meciul cu Urziceni, Mititelu a luat foc: "Băi, Reghe,fă şi tu un compromis! Ştii foarte bine cât m-am zbătut să-i aducînapoi la echipă pe aceşti băieţi. Nu vrei? Bine, atunci tu eştisuspendat, nu ei", i-a spus patronul.

L-a chemat pe Ţicleanu la ora 2:00

Văzând că nu este de glumă cu Reghecampf, în jurul orei 2:00noaptea l-a chemat pe Ţicleanu la club: "Aurică, vino până la minela birou, vreau să vorbesc ceva urgent cu tine!", a sunatrugămintea patronului. După ce a ajuns la Mititelu, actualulpreşedinte a aflat că trebuie să conducă până la finalulcampionatului de pe bancă Universitatea. "Adi, eu mă bag, că nu tepot lăsa la greu! Te înţeleg şi cu cei trei jucători şi vor rămâneîn lot, dar nu cred că îi bag titulari", i-a spus Ţicleanu.

Intră în scenă bodyguarzii!

În aceste condiţii, Laurenţiu Reghecampf, după ce a discutat încursul dimineţii de ieri din nou cu Mititelu, l-a anunţat pe acestacă el oricum vine pe banca tehnică la meciul cu Urziceni. Totuşi,în momentul în care a ajuns la intrarea de la tribuna oficială astadionului "Ion Oblemenco", Reghe a fost abordat de oamenii luiMititelu. "Te rugăm frumos, nu are rost să facem circ! Avem ordinsă nu te lăsăm să intri pe aici, mergi în ce loc vrei tu înstadion", i-au spus acestuia "gorilele" lui Mititelu. În acestecondiţii, Reghe s-a conformat şi s-a dus să asiste la partida cuUrziceni din tribune.


Spune cum soţia ta se ruga de fraţii Costea săsemneze cu ei, iar tu din acest motiv nu-i mai ai la inimă, că aurefuzat-o!
Adrian Mititelu către Laurenţiu Reghecampf

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.