Cel mai scump antrenor din istoria Ligii I a ajuns la Vaslui

15 iun 2010 249 afişări Liga 1
Cel mai scump antrenor din istoria Ligii I a ajuns la Vaslui Fostul "galactic" Lopez Caro a ajuns la Vaslui

Lopez Caro a sosit în România. Noul tehnician al Vasluiului aajuns în această după-amiază în oraşl moldav, însoţit de secundulJuan Jose Sanchez Maqueda şi preparatorul fizic Cedric ThyusVieville.

Noul staf tehnic adus de Porumboiu va face cunoştinţă, înaceastă seară, cu jucătorii, iar în cursul zilei de mâine va fiorganizată o conferinţă de presă în care se va face prezentareaoficială a celor a celor trei spanioli, precum şi a celui de-aldoilea secund, Laurenţiu Roşu.

"Astăzi va fi o zi de acomodare, în care întregul staftehnic va fi prezentat jucătorilor şi celor din conducereaclubului. Desigur, va fi şi o prezentare oficială, în cadrul uneiconferinţe de presă organizată miercuri, la stadion", adeclarat Ciprian Damian, preşedintele Consiliului de Administraţieal FC Vaslui.

Juan Ramon Lopez Caro a semnat un contract valabil pe următoriitrei ani. El a mai antrenat, printre altele, formaţia Real Madridşi echipa de tineret a Spaniei.

Din câte se pare,pentru a-l convinge să vină în România pe Caro, Porumboiu i-aoferit acestuia un salariu de 3,5 milioane de euro pentru cei treiani de contract, la care se vor adăuga bonusuri deperformanţă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.