Ce riscă CFR dacă pierde procesul cu Omrani? ROAF: “Suspendare doi ani”

22 mai 2018 28797 afişări Liga 1
Ce riscă CFR dacă pierde procesul cu Omrani? ROAF: “Suspendare doi ani”

În cazul în care Comisiile FRF vor decide că Omrani are dreptate în procesul intentat propriului club şi că CFR a falsificat semnăturile sale, pentru a-i prelungi contractul, echipa clujeană nu poate fi penalizată în niciun fel de către ROAF. Se stipulează în regulament doar o suspendare pentru persoana care a falsificat semnăturile, ori aceasta ar fi greu de identificat.

Articolul 59, alineatul 1 spune: “Persoana care, în legătură cu activitatea de fotbal, emite un document fals/incorect sau falsifică un document autentic/original, emite un document dublu ori foloseşte documente incorecte/neadevărate, false sau falsificate, pentru a obţine un avantaj de orice natură pentru sine sau pentru altul, pentru a însela pe altul ori pentru a crea o situaţie mai favorabilă în cadrul raporturilor cu persoane fizice sau juridice va fi suspendată pentru doi ani”.

"Semnăturile depuse pentru Sportiv în cuprinsul actului adiţional la convenţia civilă br. 15 din 02.09.2016 şi convenţiei de servicii sportive nr.8 din 22.03.2017 Nu au fost executat de Omrani Abdel-Slem Billel, ale cărui semnături model de comparaţie au fost puse la dispoziţie", se arată în actul prezentat mai jos.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.