Cătălin Ciubotă: "Prin această decizie spectacolul sportiv şi clubul în sine este lovit!"

7 oct 2009 130 afişări Liga 1
Cătălin Ciubotă: "Prin această decizie spectacolul sportiv şi clubul în sine este lovit!" Cătălin Ciubotă: "Prin această decizie spectacolul sportiv şi clubul în sine este lovit!"

Cătălin Ciubotă, avocatul Stelei, regretă decizia Comisiei deDisciplină prin care Steaua va fi nevoită să evolueze două etapefără spectatori pe Ghencea.

"Decizia este inconvenabilă pentru noi pentru că esteîmpotriva intereselor sportive, financiare ale clubului, dar şispectatorilor care nu pot asista liberi la meci. Spectacol sportivşi clubul în sine este lovit. Rapoartele oficialilor erau destul declare şi la prima vedere decizia pare blândă la prima vedere maiales că Steaua recidiva. Nu poate fi contestată decât penalitateafinanciară. Pronunţarea s-a dat acum 40 minute şi nu am vorbit cuceilalţi oameni din clubul Steaua", a afirmat Ciubotă lasport.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.