Becali a şters pe jos cu toată lumea: "Nu am niciun fotbalist în teren, sunt toţi fricoşi. Şi ei, şi antrenorul". A anunţat că-l vinde pe Budescu la CFR Cluj, apoi a dat startul "revoluţiei": "Alibec pleacă şi el, Teixeira pleacă pentru că are 20.000 de euro pe lună"

7 mai 2018 34383 afişări Liga 1
Becali a şters pe jos cu toată lumea: "Nu am niciun fotbalist în teren, sunt toţi fricoşi. Şi ei, şi antrenorul". A anunţat că-l vinde pe Budescu la CFR Cluj, apoi a dat startul "revoluţiei": "Alibec pleacă şi el, Teixeira pleacă pentru că are 20.000 de euro pe lună"

FCSB a pierdut lamentabil la Iaşi, 1-0 cu un gol marcat târziu de Andrei Cristea, şi transformat-o pe CFR Cluj în favorită uriaşă la câştigarea primului titlu din ultimii şase ani. La finalul celor 90 de minute, Gigi Becali a şters pe jos cu fotbaliştii în care şi-a pus toate speranţele şi a anunţat că-l vinde pe Budescu la CFR, dar şi că Alibec şi Teixeira vor pleca în această vară.

Nervos că jucătorii lui Nicolae Dică nu au fost în stare să menţină măcar scorul de 0-0, care le-ar fi dat ocazia să depindă doar de rezultatele lor în ultimele etape, Becali nu s-a mai putut abţine şi şi-a luat la ţintă atât jucătorii, cât şi antrenorul: "Nu avem valoare, nu avem niciun bărbat în teren! Budescu, marele fotbalist, nu a putut face preluare, Tănase simulează. Man, nimic! CFR nu are valoare, dar are războinici în teren. Nu aveam nevoie de victorie, la 0-0 eram la mâna noastră. Planic la fel, cum să pierzi mingea acolo? De ce să nu fiu mulţumit cu 0-0? Nu eşti mulţumit să fii campion? Eram campioni la 0-0!", a început discursul omului de afaceri, care, apoi, a anunţat că e gata să-l vândă pe Budescu la CFR Cluj pentru doar un milion de euro: "Eu cred că ştiu fotbal. Acum, număr bobocii şi îmi dau seama ce am făcut. Nu am niciun fotbalist în teren. Nu poţi să te duci în Liga Campionilor, Tănase se aruncă. Îi văd după faţă, la TV. Toată lumea e fricoasă, Teixeira e singurul fotbalist. CFR să-mi dea un milion şi-l dau pe Budescu, vorbesc cu ei să nu-mi mai dea trei milioane. Îl dau eu pe un milion! Nu mai e nevoie să plătească clauza CFR, vorbesc eu cu Vasi (n. red - Vasile Geambazi, patronul din acte al FCSB) şi gata, îl dau cu un milion pe Budescu".

Alibec şi Teixeira, OUT în vară!?


Evident, criticile lui Becali s-au îndreptat către jucătorii de la care a avut cele mai mari pretenţii. Într-un discurs incredibil, a vorbit despre plecările lui Denis Alibec şi Filipe Teixeira, două dintre vedetele FCSB: "Lui Pintilii, i-a venit rău, dar şi-a revenit... L-au băgat pe Pintilii, lui nu pot să-i spun nimic. L-au băgat în teren bolnav. Antrenor fricos, toată lumea e fricoasă! Alibec pleacă la vară, la revedere! Teixeira pleacă şi el că are 20 de mii salariu", a tunat Becali, care i-a reproşat lui Dică faptul că nu-i acordă şanse lui Coman: "Florinel Coman nu se antrenează bine, dar nu joacă. Am dat trei milioane pe el, dar nu joacă pentru că nu se antrenează bine şi Dică nu-l poate ţine rezervă pe Budescu!".

A venit, apoi, rândul lui Mihai Bălaşa şi Florin Tănase să fie puşi la colţ, iar Budescu a mai primit o rundă de critici: "Nu ai cum să te duci în Europa, pentru ce să iei campionatul? Asta e echipă de bărbaţi? Te spulberă în Liga Campionilor. Bălaşa ratează din patru metri, e greu să ratezi de acolo. Tănase a sărit peste minge, parcă făcea balet. Ăştia sunt fotbalişti? Nu mă mai interesează deloc. Cel fel de bărbaţi iau gol cu un om în plus, cu Iaşiul? I-am zis lui Budescu să bată cornerul normal, că avem jucători înalţi. I-am zis "Bate, bă, Budescu, şi tu cornele cum se bat, nu aşa!". Ce, îl interesează pe el? Nu contează, joacă la mişto, la călcâie. Ia banii, ce contează?", a încheiat Becali.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.