Becali: "Puteam să fiu campion, dar mă costa încă 200.000!". Acuzaţii indirecte de blat şi aranjamente: "Am şi eu o întrebare. De ce Craiova a jucat aşa cu CFR, şi cu noi altfel? Mitriţă şi Băluţă de ce au jucat aşa?"

22 mai 2018 13293 afişări Liga 1
Becali: "Puteam să fiu campion, dar mă costa încă 200.000!". Acuzaţii indirecte de blat şi aranjamente: "Am şi eu o întrebare. De ce Craiova a jucat aşa cu CFR, şi cu noi altfel? Mitriţă şi Băluţă de ce au jucat aşa?"

Gigi Becali a lăsat de înţeles, după ce FCSB a pierdut titlul pentru al treilea an la rând, că oamenii din fotbal au complotat împotriva lui şi a echipei sale. Omul de afaceri a spus că putea fi campion, dar îl costa 200.000 de euro, şi nu a fost de acord. Fostul finanţator al roş-albaştrilor spune că nu a fost vorba de niciun blat, dar a trimis săgeţi către Craiova.

"Mă costa 200.000 şi eram campion acum. Mai multe detalii nu dau. Nu se mai fac lucruri din astea, ca dovadă că nu am făcut. Un cuvânt în plus nu vă dau. Nu se pune problema ca autorităţile de la Iaşi să aibă vreo legătură cu ce am spus. Pun mână în foc că n-a fost vorba de bani. Oamenii din fotbal sunt împotriva mea şi nu ţin cu mine. Dacă a fost vorba de altceva, vom vedea. Dacă Dumnezeu îi lasă fără cupe europene, doar cu titlul câştigat, înseamnă că a fost ceva.

Am şi eu o întrebare. De ce Craiova a jucat cu o echipă cu noi, şi cu alta cu ei? Mitriţă şi Băluţă de ce au jucat aşa? Nu vreau să supăr pe nimeni, nu insinuez nimic. Înseamnă că jucătorii aia ţin... Sunt invidioşi pe cei care sunt aici. N-a fost vorba de niciun blat, niciun aranjament. Nu se mai fac.

Şi dacă am pierdut tilul, ce? Puteam să bat la Iaşi şi mă bătea Craiova sau Astra. Eu ştiu că am fost drept şi corect, şi chiar când au fost lucruri nedrepte împotriva mea, eu am fost corect. O să facă Dumnezeu dreptate!"
, a spus Gigi Becali, marţi seară, la DigiSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.