Bălace, nevoit să revină la Vaslui: "Vreau să rămân la Craiova!"

1 iun 2010 33 afişări Liga 1
Bălace, nevoit să revină la Vaslui: "Vreau să rămân la Craiova!" Bălace, nevoit să revină la Vaslui: "Vreau să rămân la Craiova!"

Jucătorul echipei FC Vaslui, Silviu Bălace, al cărui împrumut laUniversitatea Craiova s-a încheiat la finalul ediţiei 2009-2010 aLigii I, a declarat, marţi, că preferă să joace şi în sezonulurmător la formaţia olteană, dar nu în orice condiţii,informeazăMEDIAFAX.

"Eu am venit la Craiova sub formă de împrumut până înaceastă vară. Am terminat contractul, iar la reluarea pregătirilorsunt nevoit să mă prezint la Vaslui. Este clubul de care aparţinşi, chiar dacă eu mi-aş dori, nu pot să mă prezint la reunireaUniversităţii Craiova fără ca patronii celor două echipe să seînţeleagă. Nu am mai vorbit cu domnul Mititelu, nu ştiu ce intenţiiare, mie nu mi-a transmis nimic despre faptul că m-ar vrea încontinuare. Eu îmi păstrez declaraţia din iarnă, când am spus căîmi propun să pun capăt carierei la Craiova. Cu siguranţă preferUniversitatea, sunt oltean şi vreau să rămân aici, însă nu în oricecondiţii. Aştept o ofertă din partea clubului şi sper să se ajungăla un acord între cei doi finanţatori", a spusfundaşul.

Universitatea Craiova a meritat să rămână în Liga I pentru că "afost mai bună ca Pandurii Târgu Jiu şi Poli Iaşi", susţine SilviuBălace. "Toţi am trecut prin momente dificile, dar e binecă am evitat dezastrul, fiindcă era chiar un dezastruretrogradarea. Nu ne poate acuza nimeni că nu am făcut, etapă deetapă, tot ce ne-a stat în putinţă pentru a ne salva din timp, darnu prea ne-a ieşit. Ultimele meciuri au fost poate cele mai grele,când deja contabilizasem acea serie de înfrângeri şi ne gândeam cetrebuie să facem să spargem ghinionul. Important e că ne-ammobilizat cu Oţelul şi nu le-am dat nicio şansă. Am meritat sărămânem în prima ligă, am fost clar o echipă mai bună decâtPandurii şi Iaşi", a explicat Bălace.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.