"Arşi" de Becali! Doi jucători au pierdut peste 200.000 de euro după înfrângerea cu Voluntari! "Hamroun dormea pe teren! I-am zis lui Reghe să nu-l mai bage!"

23 feb 2016 24518 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Arşi" de Becali! Doi jucători au pierdut peste 200.000 de euro după înfrângerea cu Voluntari! "Hamroun dormea pe teren! I-am zis lui Reghe să nu-l mai bage!"

Gigi Becali opreşte cheltuielile după înfrângerea Stelei cu FC Voluntari, scor 1-3. Patronul campioanei a anunţat în această seară că nu le va mai mări contractele lui Adi Popa şi Hamroun, deşi le promisese celor doi acest lucru după reluarea campionatului. "M-am răzgândit! Cine a fost deştept a venit şi a speculat repede!", spune Becali, care a dezvăluit că i-a dublat salariul lui Nicuşor Stanciu, de la 120.000 la 240.000 de euro pe sezon.

Adi Popa şi Hamroun nu au semnat încă noile înţelegeri, iar Becali spune că oferta făcută celor doi de dublare a salariilor nu mai este valabilă acum, după înfrângerea cu Voluntari.

Adi Popa ar fi urmat să încaseze 192.000 de euro pe sezon (faţă de 96.000 în prezent), adică 16.000 de euro pe lună, în timp ce Hamroun ar fi încasat 240.000 de euro / sezon, faţă de 120.000 în prezent. Practic Becali va face o economie de 216.000 de euro păstrând contractele celor doi mijlocaşi la nivelul de până acum.

Cel mai probabil, Adi Popa va pleca de la Steaua la finalul contractului, în vara lui 2018.

"Mie Marica chiar mi-a plăcut şi în meciul cu Voluntari. El a scos ceva din fazele pe care le-a avut. A făcut ceva... Nu e nicio ameninţare la Marica aducerea lui Tade. Ieri poate am fi avut nevoie de încă un vârf.

Perioada de transferuri s-a încheiat. Dacă tot îl plătim pe Tade, pentru ce să mai stea acolo. Fotbalul are multe necunoscute pentru mine... E posibil (n.r. să fi greşit când l-a scos din lot pe Tade). 80% din ce s-a întâmplat aseară e accident şi 20% lipsă de valoare. Timpul va demonstra.

Adi Popa nu se plânge. Am avut o discuţie cu trei jucători, Hamroun, Stanciu şi Popa. Cine a fost deştept a venit şi a speculat repede. După ce s-a întâmplat aseară nu se mai întâmplă nimic. Popa are 8.000 cred (n.r. de euro) şi i-am promis că îi dublez contractul, îi fac 16.000, dar îi dublez şi durata. Adică trei sau patru ani...

Stanciu va creşte şi nu aş vrea să-l pierd. El mai are doi ani. I-am dat 20.000 şi a semnat pentru încă cinci ani. Lui Hamroun i-am zis că îi dau tot atât, dar acum nu mai este valabil! M-am răzgândit!

Hamroun dormea pe teren... I-am spus lui Reghe să-l ţină pe bară şi nici să nu mai vină la mărire de salariu"
, a declarat Gigi Becali.


 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.