Aproape campioni! CFR Cluj - Rapid 1-0

11 apr 2010 76 afişări Comentează şi tu Liga 1
Aproape campioni! CFR Cluj - Rapid 1-0 LIVE TEXT CFR - Rapid 0-0 16 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/5871171/8/z9c0120-resize.jpg

Mureşan a marcat golul prin care clujenii îşi consolideazăpoziţia de lideri şi a devenit coşmarul giuleştenilor, după ce amarcat şi în Giuleşti.

"Fălcosul" s-a simţit la Cluj ca un mareşal căruia, după ce acâştigat un război istoric, i se retrag decoraţiile şi este alungatdin oraş pe când să primească laurii. A câştigat titlul cu CFR, darn-a prins nici un meci în Champions League.

După doi ani Andone a revenit cu o nouă "armată" pe stadionul undea câştigat eventul şi a fost aplaudat de spectatorii care ultimadată l-au înjurat şi i-au cerut să plece. Modul în care a fostprimit "Fălcosul" a fost mai interesant de urmărit decât partida însine. Cu o echipă ce se schimbă de la meci la meci, CFR areprobleme cu relaţiile de joc şi se bazează doar pe inspiraţiaoamenilor din atac. Asta ştia şi Andone, care l-a pus pe Matic să-iţină din scurt pe Dică şi Culio. Cu cei doi oameni de creaţieblocaţi, clujenii n-au surprins cu nimic în prima parte şi Rapid afost echipa cu ocaziile. Cu gândul la FC Koln, Ioniţă nu se omoarăcu firea, dar nu a uitat să tragă la poartă. Mai întâi l-azdruncinat pe Nuno Claro (10), iar apoi i-a surprins şi pespectatori cu o ghiulea inventată din senin, care a trecut razantpeste (25) Nici brazilienii Spadacio şi Cesinha n-au avut mai multeşanse, într-o primă parte în care, deşi se visează Intercity, CFRşi Rapid au avut iz de marfar îmbătrânit.

Herea a scos mingea din poarta CFR-ului!

La reluare CFR şi-a mai revenit mai din aţipeală şi l-a deranjatpentru prima dată pe Bornescu. Cristi Bud nu era la echipă în "era"Andone şi fundaşii giuleşteni l-au scăpat de două ori din marcaj,dar loviturile sale de cap (50 şi 59) au fost apărate uşor deBornescu. Tot Rapidul a avut însă ocazia meciului, când centrareagreşită a lui Cesinha a căzut pe transversală. Pe final GabiMureşan i-a arătat lui Andone că merita să joace mai mult înperioada "Fălcosului" şi a marcat de la 16 metri (77). CFR rămânepe val chiar dacă nu impresionează, iar Rapidul se îndepărtează deEuropa. Mai Când Herea scoate din poarta gazdelor, involuntarevident, o minge respinsă greşit defensiva lui lui Mandorlini,chiar nu mai e nimic de spus.


CLICKAICI PENTRU A VEDEA COMENTARIUL LIVE TEXT ALMECIULUI!


Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.