Anghel Iordănescu ştie de ce Dan Petrescu "omoară" fotbalul. Sfatul pentru Edi: "I-am spus asta de o mie de ori!"

3 mai 2018 7557 afişări Liga 1
Anghel Iordănescu ştie de ce Dan Petrescu "omoară" fotbalul. Sfatul pentru Edi: "I-am spus asta de o mie de ori!"

Anghel Iordănescu a vorbit, miercuri seară, despre Dan Petrescu şi Edward Iordănescu, doi dintre cei mai valoroşi antrenori români ai momentului. Fostul selecţioner ştie de ce "Bursucul", pe care l-a antrenat mulţi ani la naţională, preferă un joc închis, defensiv, şi a dezvăluit ce sfat i-a dat fiului său pentru a nu călca pe urmele fostului fundaş dreapta.

Generalul spune că Dan Petrescu ştie că e dependent de rezultate, de aceea încearcă să le obţină cu orice preţ, de multe ori "omorând" fotbalul şi spectacolul: "Luaţi exemplul lui Edi. A schimbat echipa şi a fost dat afară pentru că nu a mai avut rezultate în play-off", a spus Iordănescu Sr., pentru ca mai apoi să detalieze situaţia fiului său:  "Nu ştiu, sincer vă spun că mi-aş dori să găsească o echipă cu care să facă performanţă. Nu ştiu dacă este în cărţi. Văd şi eu, citesc, dar nu ştiu. Juniorul nu-mi cere sfatul în această privinţă. Se fereşte să nu-l dau de gol. I-am spus lui Edi de o mie de ori să fie mai echilibrat, să se tempereze, dar a luat-o pe urma lui Dan Petrescu. Să se ocupe de echipa lui, pentru că dacă stă să numere greşelile arbitrilor nu va mai fi atent la prestaţia echipei lui".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.