Andone: "Mergem la TAS după puncte! Am primit garanţii că voi putea juca cu Varga şi Tibi Bălan în meciul de la Cluj"

9 apr 2010 21 afişări Liga 1
Andone: "Mergem la TAS după puncte! Am primit garanţii că voi putea juca cu Varga şi Tibi Bălan în meciul de la Cluj" Andone: "Pentru puncte, mergem la TAS! Am primit garanţii că voi putea juca cu Varga şi Bălan la Cluj"

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de fotbal a decis,în această după-amiază, ca soarta celor trei puncte din disputaRapid-Timişoara să ia calea Banatului.

Trupa din Giuleşti este într-o situaţie ingrată, nemaiavând cale deapel în România, aşa că următorul pas pentru aceştia este TAS-ul,singura instanţă care le mai poate da câştig de cauză.

Andone a comentat pentru ProSport decizia şi speră într-osoluţionare favorabilă. "Fălcosul" a primit asigurări că se vorface toate eforturile pentru ca Varga şi Bălan să joace în weekend,contra CFR-ului.

"Vom merge la TAS şi acolo se va decide soarta celor treipuncte. Se fac toate eforturile ca cei doi să joace, dumincă, laCluj. Aseară am primit asigurări din partea conduceriiadministrative că îi voi avea pe cei doi în teren.", aspus Ando pentru ProSport.

Rapid a pierdut cu 3-0 la "masa verde" partida cu Timişoara! E o decizie corectă?
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.