ANALIZA ARBITRILOR, etapa a 8-a | Norocul Stelei la Craiova a fost că Adrian Comănescu s-a răzgândit şi a acordat penalty-ul din care Tade a marcat

25 aug 2015 3919 afişări Comentează şi tu Liga 1
ANALIZA ARBITRILOR, etapa a 8-a | Norocul Stelei la Craiova a fost că Adrian Comănescu s-a răzgândit şi a acordat penalty-ul din care Tade a marcat

ProSport vă prezintă analiza arbitrilor după etapa a 8-a:

ASA Târgu Mureş – FC Voluntari 2-1

Revenit după o accidentare, Balaj a avut o prestaţie foarte bună, eliminindu-i, în mod corect, în minutul 90+1, pe Bejan şi Kone, pentru lovire reciprocă.

Note ProSport:

Cristi Balaj 7, Mircea Orbuleţ 7, Daniel Hulubei 7

FC Viitorul – ACS Poli Timişoara 4-0

Arbitraj foarte bun al lui Radu Petrescu, care, alături de Ovidiu Haţegan, dovedeşte o foarte bună formă sportivă. De semnalat un eveniment mai puţin întâlnit pe terenul de joc şi anume lovitura lui Ciupe, cu pumnul, în spatele lui Elek, imposibil de văzut de către arbitru şi nesesizată de vreun coleg de-al lui Petrescu. Asemenea fapte reprobabile trebuie sancţionate, prin autosesizare, de către Comisia de Disciplină a FRF.

Note ProSport:

Radu Petrescu 7, Vasile Marinescu 7, Ovidiu Artene 7

AFC Botoşani – Pandurii Târgu Jiu 0-2

Un nou arbitraj cu sincope al lui Dima, care a greşit decisiv la fiecare delegare din acest an. Astfel, în minutul 77, nu a acordat un penalty în favoarea oaspeţilor, ca urmare a unui atac neregulamentar comis asupra lui Mihai Roman. Deşi se afla plasat excelent, Dima a judecat în mod eronat faza, sancţionându-l pe Roman pentru simulare.

Note ProSport:

Iulian Dima 5, Alexandru Cerei 7, Ciprian Danşa 7

Dinamo – Petrolul Ploieşti 2-0

Revenit după o suspendare de patru etape, George Găman pare că nu-şi regăseşte cadenţa, nesancţionând, în minutul 33, un atac întârziat comis de către Rippert asupra lui Matei, în propria suprafaţă de pedeapsă.

Note ProSport:

George Găman 5, Dragoş Iliescu 7, Imre-Laszlo Bucsi 7


Găman nu mai arată forma bună din returul ediţiei trecute de campionat
 

CS U Craiova – FCSB 1-2

Deşi nu este arbitru internaţional, Comănescu a fost delegat la cel mai dificil joc al etapei. Pe fondul unui joc în care nu a sancţionat disciplinar câteva atacuri ale lui Chipciu, Muniru şi Râpă, arbitrul, în minutul 72, neajutat nici de către asistentul Urzică, nu acordă un penalty în favoarea gazdelor, ca urmare a unei împingeri a lui Toşca asupra lui Nuno Rocha. În minutul 85, Comănescu a acordat un penalty în favoarea FCSB, ca urmare a unui fault comis de către Dumitraş asupra lui Enceanu. Ciudat este faptul că, iniţial, arbitrul acordase lovitură de la poartă şi, numai după protestele oaspeţilor, a decis să acorde penalty.

Note ProSport:

Adrian Comănescu 5, Vladimir Urzică 5, Adrian Ghinguleac 7

Astra Giurgiu – CSMS Iaşi 4-1

Arbitraj bun al tânărului Fesnic, pe fondul unui joc dominat autoritar de către echipa gazdă. Arbitrul a lăsat jocul liber, asigurindu-i o cursivitate foarte bună li a dovedit o foarte bună condiţie fizică. Avertismentele au fost acordate cu suport regulamentar şi la momentele oportune.

Note ProSport:

Horaţiu Fesnic 7, Micloş Nagy 7, Marius Nicoară 7

Concordia Chiajna – CFR Cluj 2-1

Arbitraj bun al brigăzii conduse de gălăţeanul Cojocaru. Acesta l-a eliminat, în mod corect, în minutul 77, pe Tânc (CFR Cluj), pentru cumul de avertismente. În minutul 82, Cojocaru a acordat, în mod corect, lovitură de pedeapsă, în favoarea Concordiei, ca urmare a unei ţineri comise de către Tiago Lopes asupra lui Purece.

Note ProSport:

Adrian Cojocaru 7, Marius Marchidanu 7, Gabriel Stroe 7

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.