"Am plâns ca un copil după meci!" Roşu a impresionat la naţionala U17 şi a făcut pasul la echipa mare a Stelei

1 apr 2011 5640 afişări Liga 1
"Am plâns ca un copil după meci!" Roşu a impresionat la naţionala U17 şi a făcut pasul la echipa mare a Stelei "Am plâns ca un copil după meci!" Roşu a impresionat la naţionala U17 şi a făcut pasul la echipa mare a Stelei

Iulian Roşu, juniorul formaţiei Steaua care a reuşit împreună cuechipa naţională a României calificarea la Campionatul European sub17 ani, a declarat, vineri, că nu se consideră încă fotbalist şimai are mult de muncă, informează site-ul oficial al grupării dinBulevardul Ghencea.

"Toată echipa a tratat acest turneu de calificare cumare seriozitate. Antrenorii au încercat să ia presiunea asupralor, ne-au luat telefoanele, laptop-urile. Ceea ce cred că a fostfoarte bine. În primul meci am început mai greu, un egal cuIslanda, ne-am revenit pe parcurs, am întors rezultatul cu Rusia,iar meciul cu Ungaria, nu ştiu câte voi mai avea aşa, cred că voiîmbătrâni destul de repede dacă voi mai juca asemenea meciuri. Încăn-am ajuns fotbalişti, trebuie să muncim mult mai mult de acumîncolo", a spus Roşu.

El a menţionat că după meciul cu Ungaria nu s-a putut opri dinplâns pentru zece minute. "Am simţit o descătuşare dupăcalificare, nu mi-a venit să cred. Mă gândeam că o să mă bucur, daram început să plâng ca un copil. Zece minute nu m-am putut opri, auvenit antrenorii şi m-au ridicat de jos", a mai spusel.

Mihai Stoica a anunţat că juniorul Iulian Roşu, care s-acalificat cu echipa naţională a României la Campionatul Europeansub 17 ani, se va antrena cu primul lot al Stelei.

Echipa naţională under-17 a României s-a calificat laCampionatul European din 2011, după ce a învins, marţi, laSzombathely, cu scorul de 2-1 (2-0), reprezentativa similară aUngariei.

MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.