FOTO | "Ion Oblemenco" nu va mai fi singur în Craiova! O nouă arenă de peste 10.000 de locuri "răsare" în oraş

11 sep 2019 10770 afişări Fotbal Intern
FOTO | "Ion Oblemenco" nu va mai fi singur în Craiova! O nouă arenă de peste 10.000 de locuri "răsare" în oraş

FC U Craiova nu este lăsată să joace pe ”Ion Oblemenco”, iar Adrian Mititelu a demarat deja construcţia noului stadion. Recent, patronul formaţiei din Liga 3 a postat pe pagina personală de Facebook imagini cu viitoarea arenă şi a dat şi câteva informaţii. Arena va fi amplasată pe Calea Severinului şi va avea următoarele specificaţii:

  • capacitate cuprinsă între 12.500 si 13.000 de locuri
  • gazon încălzit
  • toate dotările ultramoderne solicitate de forurile fotbalistice internaţionale
  • spaţii comerciale  

Lucrările efective se vor realiza în perioada Martie 2020 - Mai 2021. În prezent se realizează lucrări premergătoare, în paralel cu documentaţiile specifice, în vederea obţinerii avizelor şi autorizaţiilor necesare”- anunţă Adrian Mititelu pe pagina personală de Facebook. De altfel, intenţiile omului de afaceri au fost făcute publice, pentru prima dată, în iarnă. ProSport a stat de vorbă cu Adrian Mititelu şi a aflat ce se pregăteşte la Craiova: planurile de viitor şi eventuale investiţii.  ”Nu am nevoie de oameni de afaceri în acest moment, dacă sunt lăsat în pace mă pot descurca şi singur şi pot duce echipa în Liga 1. Eu vreau să transform clubul, să fie deţinut de suporteri, asta vreau eu. Mesajul să fie foarte clar, iar acest plan vreau să-l implementez în 5 ani, dar mai întâi să ajungem în Liga 1”, spunea Mititelu pentru ProSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.