EXCLUSIV | Reacţia lui Florin Talpan, după ce avocaţii lui Becali au cerut ca FCSB să nu mai achite Armatei prejudiciul pentru folosirea ilegală a mărcii: "Văd că unii se bucură înainte, eu ştiu să râd doar la urmă, când câştig"

6 sep 2018 19062 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
EXCLUSIV | Reacţia lui Florin Talpan, după ce avocaţii lui Becali au cerut ca FCSB să nu mai achite Armatei prejudiciul pentru folosirea ilegală a mărcii: "Văd că unii se bucură înainte, eu ştiu să râd doar la urmă, când câştig"
La Tribunalul Bucureşti a existat ieri un nou termen al procesului dintre Clubul Sportiv al Armatei şi FCSB privind folosirea ilegală a numelui şi mărcii Steaua de către echipa lui Gigi Becali, în perioada 2004 - 2014. Prejudiciul se ridică la 37 de milioane de euro.
 
"FCSB încearcă doar să tergiverseze dosarul. NU ştiu efectiv ce să mai facă ca să nu plătească prejudiciul adus statului român prin folosirea fără drept a mărcii Steaua Bucureşti. Nu e vorba de nicio amânare, ci e vorba de o cerere de suspendare a judecăţii dosarului care are ca obiect prejudiciul", a spus colonelul Florin Talpan pentru ProSport.
 
"Este vorba despre un apel, nu de un recurs al FCSB împotriva unei hotărâri de anulare marcă pe care l-am câştigat pe fond în dosarul 11509/3/2017. Nu cred că instanţa va suspenda dosarul cu numărul 34655/3/2016, care are ca obiect pretenţii. Nu văd să fie îndeplinite condiţiile de admisibilitate prevăzute de articolul 413 din Codul de procedură civilă şi chiar dacă instanţa ar suspenda judecata acestui dosar, precizez că apelul FCSB în dosarul 11509/3/2017 va fi rapid judecat având în vedere faptul că s-a respins acţiunea pe fond pe o excepţie şi anume excepţia lipsei de interes", a mai spus Talpan.
 
"Cu stupoare am auzit de informaţiile false privind o răsturnare de situaţie în favoarea FCSB. Văd că unii se bucură înainte, eu ştiu să râd doar la urmă, când câştig, fără speculaţii şi fără trageri de timp", a încheiat juristul Stelei.
 
Istoricul procesului dintre Steaua şi FCSB. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru luna decembrie.
 

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.