EXCLUSIV | Piţurcă îl contrazice pe colonelul Mocanu: "N-a existat absolut nicio discuţie" pentru a prelua echipa de fotbal Steaua. Comandantul clubului afirmase că a vorbit cu Piţurcă, dar acesta "nu ne-a transmis clar că doreşte să se implice"

18 iul 2019 2598 afişări Fotbal Intern
EXCLUSIV | Piţurcă îl contrazice pe colonelul Mocanu: "N-a existat absolut nicio discuţie" pentru a prelua echipa de fotbal Steaua. Comandantul clubului afirmase că a vorbit cu Piţurcă, dar acesta "nu ne-a transmis clar că doreşte să se implice" Cerut de fani, Piţurcă spune că n-a fost căutat niciodată de conducere pentru a i se propune să preia postul de manager la fotbal. Comandantul s-a folosit însă de numele celebrului fost fotbalist pentru a potoli spiritele printre stelişti

Victor Piţurcă a dezminţit categoric, într-o declaraţie acordată ProSport, că ar fi existat vreodată negocieri sau discuţii cu conducerea clubului Steaua în privinţa preluării funcţiei de manager la echipa de fotbal din Liga 4. „N-a fost absolut nicio negociere, absolut nicio discuţie în sensul ăsta. Nu ştiu despre ce e vorba, dar m-am mirat şi eu când am văzut că s-au scris anumite lucruri. Dar asta e, nu vreau să dezvolt subiectul. N-are rost...”, a clarificat situaţia Victor Piţurcă.

Fostul selecţioner al României, solicitat insistent de fanii “roş-albaştrilor”, ar fi deschis ideii de a colabora cu clubul, spun multiple surse ale ProSport. După ce echipa a ratat, luna trecută, pentru a doua oară consecutiv promovarea în Liga 3, la Steaua a izbucnit o mică revoluţie. Suporterii, care contribuie şi financiar la stabilitatea echipei de fotbal, au făcut presiuni să fie adus Piţurcă şi au cerut demisia comandantului Mocanu, cel care nu şi-a asumat responsabilitatea pentru incredibilul eşec, lăsându-l să plătească doar pe antrenorul Marius Lăcătuş.
Pus în dificultate, colonelul Bixi Mocanu a declarat, pentru ProSport, că a discutat personal cu Piţurcă şi că îşi doreşte ca fosta gheată de bronz a Europei să vină la Steaua, dar ex-selecţionerul României se cam fofilează. „Ne-am dori sa vină domnul Piţurcă, ieri am vorbit ultima dată cu dumnealui. Până acum nu ne-a transmis clar că doreşte să se implice”, a declarat Bixi Mocanu pentru ProSport pe 4 iunie, după ce se ratase promovarea.

Ulterior, după ce apele s-au mai liniştit şi angajaţii clubului au şters mesajele anti-Bixi de pe gardurile ComplexuluI Ghencea, colonelul menţiona, pe 5 iulie, tot pentru ProSport: “Cu domnul Piţurcă n-a mai existat nicio discuţie”.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.