EXCLUSIV | Ipoteză incredibilă despre cum încearcă Burleanu să-şi asigure voturi: "Sunt 16 AJF-işti care au primit plicul". Detalii din "subteranul" fotbalului românesc: "Meciurile sunt decise în biroul lui. Dacă îi spune că vrea să câştige cu 5-0, îi dă meciul cu 5-0"

14 feb 2018 8391 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
EXCLUSIV | Ipoteză incredibilă despre cum încearcă Burleanu să-şi asigure voturi: "Sunt 16 AJF-işti care au primit plicul". Detalii din "subteranul" fotbalului românesc: "Meciurile sunt decise în biroul lui. Dacă îi spune că vrea să câştige cu 5-0, îi dă meciul cu 5-0"

Pompiliu Popescu a făcut, la ProSport Live, dezvăluiri despre modul în care Răzvan Burleanu încearcă să-şi asigure voturi la alegerile FRF de pe 18 aprilie. Fostul medic al echipei naţionale susţine că actualul şef al fotbalului românesc se foloseşte de 16 dintre conducătorii de Asociaţiilor Judeţene de Fotbal pentru a obţine sprijin în scrutinul în care-l va înfrunta pe Ionuţ Lupescu, dar şi că rezultatele meciurilor din ligile inferioare s-ar decide în birourile de la Casa Fotbalului.

Înaintea ca Lupescu să-şi anunţe candidatura la şefia FRF, Burleanu a făcut un adevărat tur de forţă în teritoriu, vizitându-i şi discutând cu şefii de AJF din fiecare parte a ţării. Rezultatul? Şeful fotbalului românesc a anunţat un număr uriaş de adeziuni obţinute, 180, în speranţa că-l va descuraja pe fostul mijlocaş al Generaţiei de Aur. Miercuri, în direct la ProSport Live, Pompiliu Popescu a lansat o ipoteză incredibilă: "Sunt 16 AJF-işti care au primit plicul de la Burleanu ca ei să poată lua voturile de la toţi din judeţul arondat lor. La ceilalţi, de la Liga 3, nu a mai ajuns nimic! Sunt AJF-işti care s-au angajat faţă de Burleanu, primind plicul, că vor rezolva fotul. Ei...ceilalţi nu au mai primit plicul. Din 41 de AJF-işti plus AMFB, 16 au luat plicul pentru a rezolva votul. Ceilalţi au rămas cu mingile, cu plasele, cu păcăleli şi cu minciuni", a declarat medicul Generaţiei de Aur.

Concediat de FRF înaintea Campionatului European din Franţa, Pompiliu Popescu a povestit un episod petrecut în biroul lui Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct de la Casa Fotbalului, apoi a tranmis că ligile inferioare au fost transformate, deja, în tărâm al luptei pentru voturi: "Pe 16 aprilie 2016 am mers la domnul Bodescu pentru a-mi da prima pentru calificarea la Euro 2016, singurii bani pe care am avut să-i iau în opt ani. M-a umilit, m-a pus să-l aştept la uşă pentru că acolo era şeful arbitrilor, Sandu Deaconu. A ieşit Deaconu, l-am salutat, m-a salutat şi l-am văzut cu lista în mână. Acolo e arbitrajul! Să ştiţi că arbitrii sunt nevoiţi să suporte consecinţele, pentru că meciurile la ligile inferioare sunt decise în biroul lui Burleanu. Înainte exista o competiţie, iar acum totul e electoral. Dacă un votant îi spune lui Burleanu că vrea să câştige un meci cu 5-0, îi dă meciul cu 5-0", a mai declarat Popescu, la ProSport Live.


 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.