Televiziunea Sport 1 îşi va înceta emisia în România

3 sep 2014 21006 afişări Diverse
Televiziunea Sport 1 îşi va înceta emisia în România

Televiziunea Sport 1 îşi va înceta emisia în România, pe 5 noiembrie, la opt ani după lansarea pe piaţa audiovizualului românesc, potrivit unui anunţ al reprezentanţilor postului TV.

"Sport 1 România va înceta emisia în data de 5 noiembrie 2014, astfel nici noul sezon din NFL (National Football League, n.r.) nu va fi difuzat. Mulţumim celor care, în aceşti opt ani, au fost alături de noi şi sperăm ca alte televiziuni, mai puternice financiar, să acorde măcar acelaşi interes faţă de NFL sau NHL (National Hockey League, n.r.) pe care l-am avut noi", se scrie într-un anunţ postat pe pagina de Facebook a televiziunii.

  • Televiziunea Sport 1 s-a lansat în Ungaria în anul 2000, iar, începând cu 2006, şi-a continuat extinderea în Europa, inclusiv în România.
  • Transmisia televiziunii s-a realizat de la Budapesta, unde se află centrul operaţiunilor pentru Europa Centrală.
  • Sport 1 va emite în continuare în Ungaria.

În anii trecuţi s-au mai închis alte două televiziuni de sport: Telesport şi GspTV.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.