Scouterii FRF au descoperit doi fotbalişti de viitor la o selecţie la care au participat 600 de copii

4 oct 2017 1477 afişări Comentează şi tu Diverse
Scouterii FRF au descoperit doi fotbalişti de viitor la o selecţie la care au participat 600 de copii

Ion Geolgău, Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu au fost responsabilii din partea Federaţiei Române de Fotbal care au participat la un nou episod al unui program de descoperire a tinerelor talente pe care forul fotbalistic îl desfăşoară în parteneriat cu unul dintre sponsorii săi.

Acţiunea s-a desfăşurat la Putna, în judeţul Suceava, şi s-a bucurat de un interes crescut din partea tinerilor fotbalişti din zonă, peste 600 de copii încercându-şi şansa în faţa numelor mai sus amintite. Geolgău, Belodedici şi Vlădoiu au ales două nume care se vor alătura echipei ”Performanţa are Viitor”. Este vorba despre Albert Hofman, 14 ani, legitimat la ACS Juniorul Câmpulung Moldovenesc şi despre Ionuţ Canea, 12 ani, legitimat la ACS Dorna Vatra Dornei. ”Preselecţia de la Putna ne-a arătat din nou cât de importantă este o selecţie cât mai generoasă. Albert şi Ionuţ au fost selectaţi dintre peste 600 de tineri fotbalişti, însă pot spune cu satisfacţie că am plecat din judeţul Suceava cu o listă mai mare de juniori pe care îi voi monitoriza în perioada următoare”, a spus Ion Geolgău.

Următorul episod al campaniei se va desfăşura cu preselecţia de la Râmnicu Sărat, din 28 octombrie, iar scopul este ca cei mai buni 11 tineri identificaţi să participe la un stagiu de pregătire la Centrul Naţiional de Fotbal de la Mogoşoaia şi la un antrenament în Barcelona, la baza Ciutat Esportiva Joan Gamper a FC Barcelona.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.