Scandalul făcut de David Trezeguet, după ce a fost prins băut la volan. I-a insultat pe poliţişti: "Săracilor, nici măcar nu câştigaţi 2.000 de euro"

19 iul 2019 13090 afişări Diverse
Scandalul făcut de David Trezeguet, după ce a fost prins băut la volan. I-a insultat pe poliţişti: "Săracilor, nici măcar nu câştigaţi 2.000 de euro"

Campionul mondial francez, David Trezeguet, a făcut scandal, după ce a fost prins sub influenţa băuturilor alcoolice la volan de poliţia italiană. Fostul fotbalist al lui Juventus fusese oprit, iniţial, pentru că a depăşit limita legală de viteză în Montebello, Italia.

Conform publicaţiei Il Fatto quotidiano, Trezeguet nu doar că rula cu viteză mare, ci a fost nevoit şi să facă o manevră periculoasă pentru a evita un bărbat apărut în faţa sa.

În plus, poliţiştii au constatat, după ce l-au oprit, că a consumat băuturi alcoolice, în urma unui eveniment unde s-a degustat vin, în Piedmontese.

Fostul fotbalist francez a refuzat să se supună testului poliţiştilor şi chiar i-a insultat: “Săracilor, nici măcar nu câştigaţi 2.000 de euro”, ca mai apoi, după ce a efectuat testul, să vină cu o completare: „Sunteţi nişte rataţi”

Pentru moment, Trezeguet a fost arestat, iar permisul de conducere i-a fost suspendat.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.