Monstrul cu chip de om! Un arbitru norvegian de fotbal a abuzat 470 de copii şi a primit 16 ani de închisoare

1 iul 2019 4223 afişări Diverse
Monstrul cu chip de om! Un arbitru norvegian de fotbal a abuzat 470 de copii şi a primit 16 ani de închisoare

Un arbitru norvegian de fotbal, a cărui identitate nu a fost făcută publică, dar denumit Henrik, în vârstă de 27 de ani, s-a dat drept o adolsecentă pe reţelele de socializare pentru a se întâlni cu copii. Unii au fost abuzaţi sexual de bărbat, iar acum acesta a primit 16 ani de închisoare.

Aproximativ 470 de băieţi cu vârste cuprinse între 9-18 ani au fost abuzaţi de arbitrul de fotbal, dintre care 300 dintre ei sunt consideraţi cazuri majore, în timp ce 228 vor primi compensaţii. În total, norvegianul va plăti compensaţii în valoare de 18.5 milioane de Coroane norvegiene, în jur de 2 milioane de dolari.

Henrik sau Sandra, aşa cum se prezenta pe reţelele de socializare, susţinea că este o adolsecentă şi se întâlnea cu minori din Norvegia, Suedia şi Danemarca, iar unora dintre ei le-au fost cerute imagini în timp ce sunt goi. Bărbatul purta de câteva ori discuţii cu băieţii, iar, în cele din urmă, îşi dădea întâlnirea cu ei şi recurgea la viol.

Bărbatul a fost condamnat la 16 ani de închisoare, iar anchetatorii au descoperit peste 16.000 de imagini cu conţinut pornografic în calculatorul său. De asemenea, Henrik îi suspunea pe minori la jocuri sexuale, care aveau loc în casa sa din Fetsund, o localitate la aproximativ 20 de kilometri de Oslo.

Avocatul acuzatului susţine că va face apel în vederea micşorării duratei sentinţei sale.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.