FOTO | Mihai Stoica, o nouă ironie către CSA Steaua. Ce mesaj a postat pe Facebook după ce MApN a anunţat că nu mai are bani pentru salariile militarilor

5 sep 2017 15341 afişări Diverse
FOTO | Mihai Stoica, o nouă ironie către CSA Steaua. Ce mesaj a postat pe Facebook după ce MApN a anunţat că nu mai are bani pentru salariile militarilor

Mihai Stoica n-a scăpat ocazia de a-i ironiza din nou pe cei de la CSA Steaua, după ce MApN a anunţat că nu mai are bani pentru salariile militarilor.

Ministerul Apărării a anunţat că nu mai sunt bani de salarii, motiv pentru care angajaţii vor fi plătiţi în această lună eşalonat. Astfel, pe 15 septembrie vor fi achitate salariile nete şi soldele, iar pe data de 25 de septembrie - după rectificarea bugetar - urmează să fie livraţi banii pentru normele de hrană, chirii, etc.

Mihai Stoica a profitat de moment şi i-a ironizat din nou pe cei de la Steaua, echipă susţinută din bugetul Clubului Sportiv al Armatei: ”Eu credeam că stau bine oamenii, dacă au chef de distracţii...”, a fost mesajul postat pe Facebook de managerul sportiv al lui FCSB.CSA Steaua, echipă care a început sezonul în Liga a 4-a, a anunţat un buget de 150.000 de euro pentru acest an, în care îşi propune promovarea. Banii vin din încasările de abonamente, contribuţiile suporterilor, din marketing şi din bugestul Clubului Sportiv al Armatei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.