Dezvăluiri cu privire la lupta dintre Mircea Badea şi "Tedi". Organizatorul a dat cărţile pe faţă: "Competiţia a avut drept scop promovarea kickboxingului"

6 feb 2019 9130 afişări Diverse
Dezvăluiri cu privire la lupta dintre Mircea Badea şi "Tedi". Organizatorul a dat cărţile pe faţă: "Competiţia a avut drept scop promovarea kickboxingului"

Promotorul Cristian Iordache, omul care a organizat gala în care Mircea Badea a fost făcut KO de "Tedi", a vorbit despre condiţiile în care s-au luptat cei doi.

"Competiţia a avut drept scop promovarea kickboxingului. Numărul mare de participanţi, atât copii, cât şi seniori, arată fără doar şi poate că evenimentul a fost unul de succes. Primăria Sectorului 4 nu a fost implicată. Nu a existat finanţare din banii publici ai acesteia. Cei doi sportivi s-au înscris în competiţie ca oricare alt sportiv, la categoria lor de vârstă, Senior-open. Fiind amândoi sportivi legitimaţi, cu vize medicale sportive, au primit acceptul de a participa la competiţie.

Caracterul luptei a fost unul oficial. Declaraţiile ulterioare ale celor doi, precum şi dezbaterile publice pe seama acestora, nu pot fi puse în sarcina clubului pe care îl reprezint. Singurul nostru interes a fost şi va rămâne sportul şi nimic altceva", a spus Cristian Iordache, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Prezentatorul postului Antena 3, Mircea Badea, a fost făcut KO, după cinci secunde. Celebrul motocilist Teodor "Tedi" Emi a fost cel care l-a pus la podea pe Mircea Badea.

Mircea Badea şi "Tedi" s-au mai înfrunat şi în 2014, când tot motociclistul a ieşit învingător. Conflictul dintre cei doi a pornit în 2014, când Mircea Badea l-a jignit pe "Tedi". Motociclistul, care e şi campion naţional de Muay Thai, l-a provocat pe Mircea Badea la un meci în ring. De fiecare dată, Mircea Badea a fost pus la pământ de "Tedi", care a doua oară a părut dezamăgit că totul s-a sfârşit după doar cinci secunde.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.