De la Ferrari, fără număr! Instanţa a decis ca Gabi Popescu să primească daune de 400.000 de euro

29 apr 2011 1995 afişări Comentează şi tu Diverse
De la Ferrari, fără număr! Instanţa a decis ca Gabi Popescu să primească daune de 400.000 de euro De la Ferrari, fără număr! Instanţa a decis ca Gabi Popescu să primească daune de 400.000 £

Instanţa i-a dat dreptate lui Gabi Popescu (foto) în procesul pecare acesta l-a intentat celor de la Ferrari. Maşina fostuluiinternaţional român a luat foc în 2006, pe Autostrada Soarelui, lascurt timp după ce o achiziţionase. După aproape cinci ani de laincident, Tribunalul Bucureşti a decis că fostul jucător trebuie săprimească aproximativ 400.000 de euro.

În 2006, Gabi Popescu a avut parte de un incident neplăcut peAutostrada Soarelui, când maşina sa, marca Ferrari, a luat foc şi aars aproape în întregime. Fostul internaţional achiziţionase depuţin timp automobilul şi s-a decis să dea în judecată firmaitaliană, care a susţinut că fostul jucător al Valenciei esteresponsabil pentru incident. Ieri, Tribunalul Bucureşti i-a datdreptate lui Popescu, iar producătorul de automobile trebuie să-iachite aproximativ 400.000 de euro.

"Vreau să-mi recuperez banii"

"Instanţa română a stabilit că Ferrari trebuie să-mi achite circa280.000 de euro daune materiale, care reprezintă contravaloareaautomobilului, aproximativ 50.000 de euro daune morale, o sumă înjurul a 45.000 de euro drept dobânda legală, stabilită în urma uneiexpertize, şi 57.000 de lei cheltuieli de judecată. Nu vreau săcomentez mai mult. Vreau doar să-mi recuperez banii", a spus GabiPopescu pentru ProSport.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.