Cristi Balaj n-are timp să se plictisească. Fostul arbitru va lucra în Guvernul Grindeanu. Ce funcţie va ocupa

13 feb 2017 50051 afişări Diverse
Cristi Balaj n-are timp să se plictisească. Fostul arbitru va lucra în Guvernul Grindeanu. Ce funcţie va ocupa

Cristi Balaj a devenit consilier la Ministerul Tineretului şi Sportului, după ce a acceptat invitaţia ministrului Marius Alexandru Dunca de a i se alătura. Fostul mare arbitru român spune că va face tot ce-i va sta în putinţă pentru a ajuta sportul.

Balaj a renunţat la cariera de arbitru la finalul anului trecut, însă nu duce lipsă de activitate. Băimăreanul în vârstă de 45 de ani a primit propunerea de a fi consilier al ministrultui Tineretului şi Sportului, Marius Alexandru Dunca. Balaj n-a ezitat şi spune că îşi propune să îmbunătăţească situaţia sportului din România.

”Am promis că voi rămâne alături de sport. Am fost sunat şi am acceptat. Eu nu am culoare politică, dar nu i-a interesat acest amănunt probabil important şi pentru ei, şi pentru mine. Ce mi-a plăcut a fost dorinţa lor de a lua decizii cât mai bune, de a avea oameni care pricep fenomenenul şi, după ce am avut o discutie cu ei, vor să afle doar adevarul şi deciziile bune. Trebuie să venim cu soluţii pentru a ajuta sportul românesc”, a declarat Cristi Balaj la Dolce Sport.

Unul dintre proiectele lui Cristi Balaj este modificarea Legii Sportului. Este o cerinţă mai veche a lumii sportului românesc, deoarece actuala lege nu încurajează companiile să investească în acest domeniu. Balaj susţine că va prezenta ministrului câteva idei:”În primul rând, legea sportului trebuie îmbunătăţită şi au arătat deschiderea în totalitate. Legat de sponsorizare, contracte de muncă, m-au rugat să vin cu soluţii. Eu le voi prezenta, decizia le va aparţine în totalitate, dar atât timp cât şi-au exprimat dorinţa de a ridica sportul, acest lucru trebuie apreciat”, a declarat Cristi Balaj la Dolce Sport.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.