Confuzie a Vioricăi Dăncilă la Galaţi: "Facem aici summit-ul de la Iaşi"

11 mai 2019 10340 afişări Diverse
Confuzie a Vioricăi Dăncilă la Galaţi: "Facem aici summit-ul de la Iaşi"

Premierul Viorica Dăncilă a spus, la mitingul PSD de la Galaţi, „facem aici summit-ul de la Iaşi”, în contextul în care lansa critici la adresa summit-ului de la Sibiu. Dăncilă a uimit pe toată lumea şi în trecut, când în loc de EURO 2020 a pronunţat EURO "douăzeci-douăzeci".

Viorica Dăncilă critica, în timpul discursului, summit-ul de la Sibiu, spunând că a văzut „doar poze”, nu şi rezultate.

„De aceea, dragi români, facem aici summit-ul de la Iaşi, scriem declaraţia de la Galaţi”, a spus premierul.

În declaraţia de la Galaţi, „vom susţine cu tărie că nu mai acceptăm niciodată ca pensiile şi salariile să fie tăiate, că nu mai acceptăm niciodată ca spitalele să se închidă, că nu mai acceptăm niciodată ura şi dezbinarea, că vrem o Românie unită, că vrem ca noi cetăţenii să ne creionăm propriul destin”, a spus Dăncilă.

La Iaşi a avut loc în urmă cu două zile un miting electoral al PSD, în timp ce la Sibiu se desfăşura summit-ul şefilor de stat şi de guvern din statele membre ale UE.

MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.