Număr impresionant de spectatori la Sănătatea - FCSB. Patronul din Liga a III-a promite o primă record, Ioan Andone are un sfat pentru “viruşi”

25 oct 2017 4831 afişări Cupa Romaniei
Număr impresionant de spectatori la Sănătatea - FCSB. Patronul din Liga a III-a promite o primă record, Ioan Andone are un sfat pentru “viruşi”
  • Este interes mare pentru Sănătatea - FCSB, gazdele aşteptându-se la aproape 10.000 de spectatori.
  • Jucătorii Sănătăţii au primit sfaturi de la Ioan Andone înainte de partida cu FCSB.

Rar îi este dat unei echipe de Liga a III-a să joace cu peste 8.000 de oameni în tribune. Asta se va întâmpla în această seară, la Sănătatea - FCSB. Nu va fi însă asistenţa maximă de care a avut parte micuţa echipă din Cluj, în periplul prin Cupa României. “Biletele se vând foarte bine. Estimăm că vor fi între 8.000 şi 10.000 de spectatori. La Timişoara au fost mai mulţi. Am avut 15.000 de spectatori la meciul cu Poli. Cu un an înainte eliminasem UTA şi probabil or fi zis să vină să vadă cine a bătut UTA”, a spus patronul de la Sănătatea, Aurelian Ghişa.

Sfatul lui Ando: “Echipa cu ambiţie se califică”

Spune că va decide prima de victorie, cu 5 minute înainte de startul partidei, dar asigură că va fi un record pentru Sănătatea. “Le voi promite o primă pe care n-au avut niciodată. Cea mai mare primă. Este un meci pe care nu ştiu dacă-l vor mai repeta. Atunci pe moment îmi dau seama”, a povestit Ghişa.

Acesta şi-a chemat prietenul, Ioan Andone, să le dea sfaturi jucătorilor înainte de meciul cu echipa lui Dică. “A venit cu drag să ne sprijine. La câte rezultate bune a avut în derby-urile cu Steaua sper să ne fi indus puţină atitudine pozitivă. Le-a spus băieţilor că este competiţia surprizelor, iar echipa cu cea mai mare ambiţie se califică”, a fost sfatul lui Andone.

Meciurile de gală ale Sănătăţii, în Cupa României:

2007 Sănătatea - Dinamo 0-4 (Boştină, Chiacu, Fl. Bratu, Păun)
2009 Poli Timişoara - Sănătatea 7-0 (Magera 2, Parks 2, Vrsic 2, Rusic)
2011 FCSB - Sănătatea 4-0 (Nikolic, Prepeliţă, Matinovic, D. Popa)
2013 Sănătatea - Dinamo 0-4 (Zougoula 2, Dănciulescu, Rotariu)

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.