Miriuţă, precaut în declaraţii despre "escapada" lui Filip, în hotel. "Dacă s-a întâmplat aşa, vor fi amendaţi. Avem un regulament. Dacă!"

26 oct 2017 1772 afişări Cupa Romaniei
Miriuţă, precaut în declaraţii despre "escapada" lui Filip, în hotel. "Dacă s-a întâmplat aşa, vor fi amendaţi. Avem un regulament. Dacă!"

Vasile Miriuţă, antrenorul lui Dinamo, s-a declarat din nou nemulţumit de ineficacitatea atacanţilor şi în meciul de Cupa României cu Aerostar Bacău (1-0), dar spune că e mulţumit de calificarea mai departe în optimi. Antrenorul spune că şi el când a antrenat echipe mici dădeau tot ce aveau mai buni. Tehnicianul "câinilor" a vorbit şi despre aventura nocturnă a lui Steliano Filip.

Miriuţă spune că, în cazul în care se dovedeşte că Filip a băut în noaptea de dinaintea meciului şi poliţia a venit în hotelul unde erau cazaţi dinamoviştii, cei implicaţi vor fi amendaţi. Nemec a adus o victorie obţinută târziu de dinamovişti, în minutul 85, după o centrare a lui Corbu, fază la care Cristian Popovici, antrenorul băcăuanilor, a acuzat un henţ.

"Cu toate că am avut câteva ocazii, important e că mergem mai departe. Şi eu când eram antrenor la o echipa mai mică, când jucăm cu Steaua sau Dinamo dădeam tot ce aveam mai bun. Rezervele au făcut diferenţa, au şi marcat, au adus prospeţime. I-am menajat. Importantă e calificarea.

Am auzit şi eu ceva. Nu cred până la proba contrarie. Dacă s-a întâmplat ne spălăm rufele intern. Dacă s-a întâmplat îi voi amendă, pentru că avem un regulament de ordine interioară. Până la proba contrarie... Am să-i sun şi pe cei din Poliţie şi pe cei de la hotel, am prieteni în Piatră Neamţ. Dacă s-a petrecut îi vor amendă. O să dau 2-3 telefoane. Dacă a fost aşa o să vedeţi că există un regulament şi vor plăti. Dacă"
, a spus Miriuţă la DigiSport.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit şi despre Constantin Nica, venit în vară în "Ştefan cel Mare", dar care nu a apucat să debuteze. "M-am gândit să-l bag şi pe el dacă aveam 2-0, dar a trebuit să forţez pe faza de atac. În ultimele jocuri am jucat mai bine decât în prima săptămâna când am venit. Mă deranjează că nu marcăm, la fel că la Botoşani, totul e să fie jucătorii care sunt acolo mai concentraţi", a mai spus Miriuţă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.