Laurențiu Reghecampf și-a băgat jucătorii în ședință înaintea meciului cu CFR Cluj. „Trebuie să ne calificăm!” Obiectivul oltenilor + Ce zice Dan Nistor

Publicat: 22 09. 2021, 12:54
Actualizat: 22 09. 2021, 14:07

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a transmis un mesaj clar înaintea meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj din șaisprezecimile Cupei României.

Universitatea Craiova – CFR Cluj se joacă joi, ora 21.30, în șaisprezecimile Cupei României, pe „Ion Oblemenco”, iar Laurențiu Reghecampf a transmis că se așteaptă la un meci dificil în Bănie.

Deși a recunoscut că principalul obiectiv al oltenilor este câștigarea titlului, Laurențiu Reghecampf a transmis că trupa oltenilor se va lupta pentru orice trofeu pus la bătaie în sezonul 2021 – 2022.

Laurențiu Reghecampf și-a băgat jucătorii în ședință înaintea meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj

Antrenorul formației din Bănie a dezvăluit că i-a băgat în ședință pe elevii săi după eșecul cu CFR Cluj, scor 1-0, din Gruia, și a transmis că o să trimită cel mai bun primul „11” la partida din Cupa României.

„Puțin cam dificil după ultima partidă la Cluj. Jucăm în Cupă și sper ca băieții noștri să aibă o altă prezentare, o altă atitudine. Jucăm acasă, jucăm un meci decisiv. Am discutat după ultima partidă și sper că ei au înțeles ce le-am transmis. Sper ca echipa să aibă mâine o atitudine mai bun și să mergem mai departe. Cupa României este un obiectiv pentru noi. Trebuie să ne sacrificăm și să facem tot ce putem ca să mergem mai departe.

Nu este principalul obiectiv, ci câștigarea campionatului. În momentul de față nu suntem în partea de sus a campionatului, dar am avut o discuție cu jucătorii și le-am spus că trebuie să câștigăm campionatul, dar și orice trofeu pus la bătaie.  Este un singur meci în care trebuie să te concentrezi, să dai o importanță foarte mare în tot ceea ce se întâmplă ca să poți să te califici și să câștigi trofeul. Cred că suntem obligați să facem un meci bun. Ultima noastră apariție în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit și nu este nivelul jucătorilor noștri.

Dan Petrescu are luxul de a avea 3 echipe. Să fiți siguri că mâne o să fie o echipă competitivă pe teren. Și ei își doresc să meargă mai departe. Pe mine nu mă interesează acest lucru. Noi să avem cei mai în formă jucători pentru Cupa României. Trebuie să ne calificăm”, a spus Laurențiu Reghecampf în conferința de presă.

Laurențiu Reghecampf, nervos: „Ai început cu tactica, iar acum dai sugestii?”

Laurențiu Reghecampf l-a taxat și pe un jurnalist aflat la conferința de presă susținută înaintea duelului cu CFR Cluj în momentul în care a fost întrebat de posibile schimbări în echipa de start a Universității Craiova.

„Asta e ideea ta? Ai început cu tactica, iar acum dai sugestii la schimbări de jucători. Eu cred că Screciu a gafat, dar este un jucător important pentru noi. Vor fi anumite schimbări, dar nu pentru că a greșit Screciu sau nu a jucat ceea ce trebuie Vlădoiu”, a spus Laurențiu Reghecampf la conferința de presă susținută înaintea meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj.

Reghecampf: „Da, Mateiu și Bălașa au fost excluși!”

Laurențiu Reghecampf a confirmat informația dezvăluită de ProSport în exclusivitate. „Mateiu şi Bălaşa au fost excluşi din lot pentru meciul cu CFR, din motive pe care le-am transmis, dar nu pe termen lung”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf.

Dan Nistor: „Sunt convins că şedinţa de după meciul trecut ne-a trezit”

Mijlocaşul Dan Nistor se declară convins că şedinţa pe care a ţinut-o Reghecampf cu jucătorii la finalul meciului trecut va fi utilă şi efectele ei se vor vedea în următoarele partide.

„Este un meci foarte greu pentru noi, îmi doresc din tot sufletul să ne calificăm, sunt conştient de importanţa partidei, mai ales că anul trecut am câştigat trofeul. Cred că şedinţa pe care a ţinut-o Mister e la finalul meciului trecut a fost de bun augur pentru noi. Trebuie să fim concentraţi în faţa porţii. E normal să greşesc pase, dar dacă nu încerci, nu greşeşti. Mai încerc să schimb, să sparg ceva, iar pentru pasele înapoi explicaţia ar fi că încercăm să avem posesia în permanenţă. Sunt convins că şedinţa de după meciul trecut ne-a trezit. La Universitatea Craiova este tot timpul presiune, nu e o perioadă inedită, dar mie îmi place să joc sub presiune” a declarat Dan Nistor.