Dinamo a fost sancţionată, după incidentele de la derby-ul cu Steaua

4 mar 2016 2674 afişări Comentează şi tu Cupa Romaniei
Dinamo a fost sancţionată, după incidentele de la derby-ul cu Steaua

Jandarmeria a aplicat 23 de amenzi la meciul dintre Dinamo şi Steaua, iar clubul organizator a fost sancţionat cu 33 000 de lei.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Jandarmeria a anunţat că a aplicat aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 7950 lei pentru participare la scandal în incinta arenei sportive, consum de băuturi alcoolice sau pătrunderea în arena sportivă în stare de beţie, iar 12 persoane au primit sancţiunea de interzicere a accesului în arenele sportive pe o perioadă de 6 luni. În acelaşi comunicat se specifică faptul că au fost identificaţi patru suporteri care au săvârşit fapte de natură infracţională şi cărora le-au fost întocmite acte de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi folosire de materiale pirotehnice fără drept,

Nici clubul Dinamo nu a scăpat şi fost sancţionat cu 33.000 de lei pentru neîndeplinirea obligaţiilor ce-i revin conform legii (să nu permită accesul persoanelor care au asupra lor făclii, torţe, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene…, respectiv să interzică amplasarea bannerelor sau a altor mijloace de publicitate vizuală în locuri care împiedică fie buna vizibilitate a jocului de către spectatori, fie asigurarea unei intervenţii oportune, în caz de necesitate).

Sursa: MEDIAFAX

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.