CFR şi "coşmarul" Botoşani. Clujenii, nemulţumiţi de tragerea la sorţi din Cupa României. Joacă pe terenul unde n-au câştigat de 3 ani

11 oct 2017 2854 afişări Cupa Romaniei
CFR şi "coşmarul" Botoşani. Clujenii, nemulţumiţi de tragerea la sorţi din Cupa României. Joacă pe terenul unde n-au câştigat de 3 ani
  • Tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei României i-a adus lui Dan Petrescu cel mai bine clasat adversar din urna a doua.
  • Clujenii n-au câştigat în ultimele 4 partide disputate la Botoşani, din 2014 încoace.

Dan Petrescu are motive de supărare, după tragerea la sorţi din 16-imile Cupei României. CFR va juca cu cel mai bine poziţionat adversar din urna a doua valorică. FC Botoşani este pe locul 5, în acest moment. Bogdan Mara nu şi-a ascuns dezamăgirea, imediat după tragerea la sorţi. “Suntem puţin dezamăgiţi de tragerea la sorţi. Am căzut cu cel mai greu adversar şi era singurul pe care nu-l doream”, a spus Mara la Digisport.

CFR are numai amintiri neplăcute din deplasările de la Botoşani, în ultimii 3 ani. Singura victorie a clujenilor, pe terenul echipei din Moldova, datează din noiembrie 2014. De atunci s-au disputat 4 partide la Botoşani, iar maximum reuşit de CFR Cluj a fost egalul din actualul sezon, 1-1, din luna iulie, în debutul campionatului. CFR are două Cupe în palmares, ultima fiind cucerită în 2010.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.