Cristi Balaj l-a făcut praf pe un fost mare jucător, acum în tabăra lui Burleanu. "Umblă după voturi. Le promite că le ia jucătorii la naţională. Viaţa bate filmul!" | Temerea că alegerile ar putea fi fraudate

17 apr 2018 27385 afişări Fotbal Intern
Cristi Balaj l-a făcut praf pe un fost mare jucător, acum în tabăra lui Burleanu. "Umblă după voturi. Le promite că le ia jucătorii la naţională. Viaţa bate filmul!" | Temerea că alegerile ar putea fi fraudate

Cristi Balaj va fi miercuri la alegerile pentru şefia FRF, el având funcţia de preşedinte al AJF Maramureş şi fiind totodată un susţinător al lui Ionuţ Lupescu.

"Sunt dezamăgit profund de Geolgău, dar să te compromiţi şi să accepţi să primeşti atribuţii care nu au nimic în legătură cu dezvoltarea fotbalului este reprobabil. Umblă după voturi, asta face. Am avut cazuri când a stat cu oameni la diferite turnee şi le-a promis că le ia jucătorii la naţională şi multe altele. Viaţa bate filmul", a spus Balaj la Digi Sport referindu-se la Ioan Geolgău, managerul Departamentului de Scouting din cadrul FRF şi fost component al echipei de legendă "Craiova Maxima".

Fostul arbitru crede că alegerile ar putea fi fraudate: "Mă pot aştepta la orice. Doar că am citit despre modul de organizare al alegerilor şi am observat anumite lucruri care lasă loc de interpretări. Spre exemplu, există riscul ca votanţii să meargă să voteze în altă cameră. Pe traseu pot fi persoane care organizează alegerile şi se pot întâmpla multe. Comisia de validare a voturilor este alcătuită din persoane numite de Secretarul General al FRF. Se pot întâmpla foarte multe, chiar să primeşti un buletin de vot gata ştampilat, aşa am auzit", a spus Balaj.

La alegerile de miercuri pentru postul de preşedinte FRF candidează Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.