Transferul lui Stanciu la Al Ahli, "umflat"? Arabii vorbesc despre alte sume: "Eu aşa am auzit, dar nu e treaba mea!"

30 ian 2019 11765 afişări Stranieri
Transferul lui Stanciu la Al Ahli, "umflat"? Arabii vorbesc despre alte sume: "Eu aşa am auzit, dar nu e treaba mea!"

Nicolae Stanciu (25 de ani) s-a transferat în Arabia, la Al Ahli, de la Sparta Praga, iar mutarea a fost extrem de mediatizată în ultimele zile. Fostul fotbalist de la FCSB a făcut pasul în zona Golfului, deşi toată lumea se aştepta ca fostul decar al naţionalei să aibă alt traseu în carieră. Deşi s-a vehiculat suma de 10 milioane de euro pentru transfer şi un salariu colosal pentru jucător, se pare că arabii ştiu altceva.

Al Ahli l-a luat pe Nicolae Stanciu de la Sparta Praga şi s-a spus că transferul s-a făcut pentru nu mai puţin de 10 milioane de euro, iar fostul fotbalist de la FCSB ar avea un salariu de trei milioane de euro. Marius Şumudică, antrenorul lui Al Shabab, spune, însă, că în Arabia se discută despre cu totul alte sume, mai mici decât cele vehiculate în România.

"Din ceea ce ştiu, din ce am auzit pe aici, din ce se discută, ar fi bani mai puţini! Localnicii discută. Nu vreau să vă induc în eroare sau să vin cu nişte... Ca şi zvonuri, eu am auzit alte sume, ieri, la Jeddah, înainte de meci. Acum, nu ştiu unde e adevărul şi nu e problema mea!", a spus Marius Şumudică, miercuri seara, la DigiSport.

Gabi Balint, prezent în studio, a intervenit în discuţie şi a înaintat sumele, iar Şumudică le-a confirmat. 7,5 milioane de dolari plătite de Al Ahli pentru transfer, iar salariul lui Stanciu s-ar situa undeva în zona a 1,5 milioane de dolari. Marţi, Cosmin Contra, selecţionerul naţionalei României, a sugerat că Stanciu s-ar fi bucurat dacă transferul nu s-ar fi făcut.

"Am vorbit puţin cu el. Din ce l-am simţit eu, era că să nu se facă. Că el a avut o problemă cu antrenorul la finalul anului trecut şi mi-a zis că situaţia lui cu antrenorul nu e una tocmai plăcută la Sparta Praga. Şi singura ofertă bună care a venit a fost de la clubul ăsta şi el spera ca cluburile să nu se înţeleagă din punctul ăsta de vedere, dar până la urmă s-au schimbat lucrurile şi a acceptat această provocare. Cred că şi-ar fi dorit altă ofertă din Europa să fi putut alege. Dar, din păcate, nu a venit", a spus Contra la Digi Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.