Noi detalii despre situaţia lui Gabi Tamaş în Israel. Fundaşul, încă în arest, poate rata tot sezonul: "Asta e părerea mea!"

28 mar 2019 2510 afişări Stranieri
Noi detalii despre situaţia lui Gabi Tamaş în Israel. Fundaşul, încă în arest, poate rata tot sezonul: "Asta e părerea mea!"

Situaţia lui Gabi Tamaş (34 de ani) s-a complicat, după ce s-a anunţat că va mai rămâne în arest până duminică, 31 martie. Ori Cooper, un jurnalist israelian, a anunţat că fundaşul central al lui Hapoel Haifa ar putea rata tot sezonul. Urmează o nouă înfăţişare în faţa judecătorilor pentru Tamaş, care se află deja de trei zile în arest.

Următoarea înfăţişare a lui Gabi Tamaş în faţa jucătorilor va fi duminică, 31 martie, când, teoretic, ar fi ultima sa zi de arest. Iniţial, magistraţii israelieni au decis ca Tamaş să fie trimis în arest la domiciliu pentru 30 de zile, dar poliţia a făcut apel, iar fundaşul este nevoit să mai petreacă încă trei zile în arest.

"E în arest acum. Judecătorii au decis să rămână în închisoare până duminică. Duminică va fi o nouă înfăţişare. Da, va rată următorul meci, pentru că e sâmbătă, iar el va fi sigur în arest atunci. Părerea mea este că nu va juca restul sezonului. A plecat beat de la petrecere, şi normal că cei de la club sunt foarte supăraţi pe el", a explicat Ori Cooper.

Tamaş mai are contract cu Hapoel Haifa până în vară. Tamaş a fost prins marţi seară de poliţiştii din Israel conducânt beat, cu 205 km/h. Acesta a fugit de ofiţeri, a fost prins, iar acum se află în arest.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.