FOTO | Gardoş l-a găsit pe...Gardoş. "Am aşteptat asta ceva vreme. Nu contează banii pe care i-am cheltuit" :)

6 apr 2016 6980 afişări Stranieri
FOTO | Gardoş l-a găsit pe...Gardoş. "Am aşteptat asta ceva vreme. Nu contează banii pe care i-am cheltuit" :)

Panini a lansat la finalul lunii martie albumul oficial pentru EURO 2016, iar printre jucătorii trecuţi în lotul lui Anghel Iordănescu se numără şi Florin Gardoş, care are şanse minime să fie prezent la turneul din Franţa. Chiar şi aşa, găsirea propriului sticker a fost o adevărată bucurie pentru fundaşul lui Southampton, care a cheltuit, totuşi, destui bani, aşa cum chiar el spune pe contul de twitter.

Accidentat la genunchi, Florin Gardoş se apropie de revenirea pe teren, dar, chiar şi aşa, prezenţa sa la EURO 2016 e destul de probabilă. cel puţin prezenţa propriu-zisă, pentru că în albumul de prezentare a competiţiei fostul apărător al Stelei şi-a găsit locul. Iar Gardoş nu a stat mult pe gânduri şi a demarat operaţiunea de găsire a sticker-ului cu propriul nume, lucru pe care l-a reuşit până la urmă, cu preţul câtorva lire :)

"Am aşteptat asta ceva vreme. Nu contează banii pe care i-am cheltuit pentru acest sticker", a fost mesajul postat pe twitter de fundaşul naţionalei.

Gardoş şi Marica da, Stanciu ba

Prezenţa lui Florin Gardoş în album nu e singura surprinzătoare. Pentru că cei de la Panini au făcut albumul în urmă cu câteva luni bune, Ciprian Marica, creditat cu şanse mici să prindă un loc în lotul pentru Franţa, Paul Papp şi Budescu, despre care Anghel Iordănescu a declarat că are şanse aproape nule de a prinde EURO, sunt prezenţi în lotul României. Pentru că a impresionat abia în a doua parte a sezonului, sticker-ul cu Nicuşor Stanciu, cel mai în formă fotbalist român al momentului, lipseşte din prezentarea Campionatului European, chiar dacă stelistul e aproape sigur de prezenţa la turneul final.

Lotul Romaniei in albumul Panini:

  • Tătăruşanu, Pantilimon, Raţ, Chiricheş, Grigore, Gardoş, Papp, Săpunaru, Pintilii, Hoban, Sânmărtean, Maxim, Chipciu, Budescu, Torje, Adi Popa, Stancu, Andone, Keşeru, Marica
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.