Liga Campionilor | City – Tottenham 4-3. Spurs s-a calificat în semifinale după un meci de infarct! 5 goluri în 21 de minute și o reușită anulată în prelungiri. Porto – Liverpool 1-4. Trupa lui Klopp s-a dezlănțuit pe final și se pregătește de semifinala cu Barcelona

Liga Campionilor | City - Tottenham 4-3. Spurs s-a calificat în semifinale după un meci de infarct! 5 goluri în 21 de minute și o reușită anulată în prelungiri. Porto - Liverpool 1-4. Trupa lui Klopp s-a dezlănțuit pe final și se pregătește de semifinala cu Barcelona
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Barcelona, Ajax, Tottenham și Liverpool s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor.
  • Tottenham s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după un meci extrem de spectaculos și palpitant. S-au marcat cinci goluri în 21 de minute, iar Sterling a avut un gol anulat în mod discutabil în prelungiri, când o putea califica pe City în careul de ași. Tottenahm va juca împotriva lui Ajax în penultimul act.
  • Liverpool a obținut fără emoții calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. Trupa lui Klopp s-a impus cu 4-1 pe Dragao din Porto și va juca împotriva Barcelonei în semifinalele competiției. Mane, Salah, Firmino și Van Dijk au înscris pentru „cormorani”, iar Militao a dat golul de onoare pentru „dragoni”.

FC Porto – Liverpool 1-4 (Militao 68 / Mane 28, Salah 65, Van Dijk 84) (în tur 0-2)

  • FC Porto: Casillas – Militao, Pepe, Felipe, Telles – Pereira, Herrera – Brahimi, Corona, Otavio – Marega
  • Rezerve: Vana – Fernando, Costa, A. Pereira, M. Pereira, Soares, O. Torres
  • Liverpool: Allison – Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Fabinho, Milner – Mane, Origi, Salah
  • Rezerve: Mignolet – Gomez, Henderson, Shaqiri, Sturridge, Keita, Firmino

Minutul 90+4: Final de meci pe Dragao! Liverpool se califică în semifinale și va juca împotriva Barcelonei.


Minutul 84: GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL LIVERPOOL! Van Dijk înscrie și el! După un corner, Mane a deviat pe spate, în careu, iar Van Dijk a fost omul potrivit la locul potrivit și a reluat, nemarcat, în plasa porții lui Casillas.


Minutul 77: GOOOOOOOOOOOOLLLLL LIVERPOOL! Firmino își trece și el numele pe lista marcatorilor și, astfel, tripleta de atac a lui Klopp e completă pe tabelă.


Minutul 68: GOOOOOOOOOOLLLLLLLL PORTO! Eder Militao reduce din diferență printr-o lovitură de cap.


Minutul 65: GOOOOOOOOOLLLLL LIVERPOOL! Salah înscrie și el după un assist fenomenal de la Alexander-Arnold.


Minutul 46: A început repriza secundă.


Minutul 45+2: Pauză pe Dragao din Porto.


Minutul 28: GOOOOOOOOOOLLLL LIVERPOOL! Mane deschide scorul! Senegalezul ajunge și pune latul la o centrare a lui Salah, din stânga, înscrie, dar inițial reușita este anulată. Arbitrul Danny Makkelie consultă VAR-ul și, în cele din urmă, validează golul lui Mane.


Minutul 15: Marega primește o centrare bună în careu, dar voleul său trece pe lângă poartă.


Minutul 1: A început meciul!


Manchester City – Tottenham 4-3 (Sterling 4, 21 Rose 11 – autogol, Aguero 59 / Son 7, 10, Llorente 73) (în tur 0-1)

  • Manchester City: Ederson – Walker, Kompany, Laporte, Mendy – De Bruyne, Gundogan, D. Silva – Sterling, Aguero, B. Silva
  • Rezerve: Muric – G. Jesus, Mahrez, Otamendi, Fernandinho, Sane, Stones
  • Tottenham: Lloris – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose – Sissoko, Wanyama – Alli, Eriksen, Lucas Moura – Son
  • Rezerve: Gazzaniga – Davies, Foyth, Lamela, Llorente, D. Sanchez, Skipp

Minutul 90+7: Final de meci! Tottenham se califică în semifinale și va juca împotriva lui Ajax.


Minutul 90+4: GOL ANULAT PENTRU CITY! Arbitrul turc Cuneyt Cakir anulează reușita lui Sterling pentru un ofsaid. Poziția este discutabilă!


Minutul 90+3: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL CITY! Sterling face hat-trick-ul și Etihad „explodează”! Eriksen greșește și îi oferă pe tavă o pasă lui Aguero, argentinianul driblează și îi pasează lui Sterling, care trage și îl învinge pe Lloris!


Minutul 73: GOOOOOOOOOOOOOL TOTTENHAM! Llorente o readuce pe Spurs în joc. Vârful basc înscrie cu coapsa, după o centrare venită din dreapta.


Minutul 59: GOOOOOOOOOl CITY! Aguero înscrie.


Minutul 46: A început repriza secundă.


Minutul 45+3: Pauză pe Etihad!


Minutul 21: GOOOOOOOOLLLLLLLLL CITY! Sterling face dubla! Englezul pune latul la o centrare din dreapta și îl învinge, simplu, pe Lloris. Mingea ieșise din cadrul porții, dar atacantul lui Guardiola n-a avut emoții să înscrie.


Minutul 11: GOOOOOOOOOLLLLLL CITY! Bernardo Silva trage tare din marginea careului, Danny Rose deviază decisiv o minge pe care Lloris se pregătea să o prindă și se face 2-2! O adevărată nebunie de meci!


Minutul 10: GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL! CE NEBUNIE DE MECI PE ETIHAD! Laporte a greșit o minge în jumătatea sa, Lucas a recuperat și i-a pasat lui Son, în marginea careului, care și-a așezat perfect minea și a tras fără speranțe pentru Ederson!


Minutul 7: GOOOOOOOOOLLLLLLLLL TOTTENHAM! Son egalează, după doar trei minute de la golul lui Sterling. Eriksen încearcă o pasă filtrantă, Laporte greșește și îi dă o pasă decisivă lui Son, care înscrie cu un șut plasat, tare, pe lângă Ederson.


Minutul 4: GOOOOOOOOOOOOL CITY! Sterling, aflat liber în careu, își face mingea pe dreptul pentru șut și trage puternic,iar Lloris nu poate salva!


Minutul 1: A început meciul!


Barcelona – Manchester United 3-0 (Messi 16, 20, Coutinho 61)

  • Barcelona: Ter Stegen – Sergi Roberto (Semedo 71), Pique, Lenglet, Jordi Alba – Arthur (Vidal 75), Sergio Busquets, Rakitic – Messi, Luis Suarez, Coutinho (Dembele 81)
  • Rezerve: Cillessen, Semedo, Dembele, Malcom, Vidal, Umtiti, Alena
  • Manchester United: De Gea – Jones, Smalling, Lindelof, Young – Pogba, McTominay, Fred – Lingard – Rashford (Lukaku 73), Martial (Dalot 65)
  • Rezerve: Romero, Alexis Sanchez, Mata, Lukaku, Pereira, Dalot, Matic

Minutul 90+3: Fluier final pe Camp Nou! Barcelona se califică în semifinală, unde va întâlni câștigătoarea dintre Liverpool și FC Porto. În tur, cormoranii s-au impus cu 2-0.


Minutul 61: GOOOOOOOOOOOOL Barcelona! Înscrie și Coutinho! Brazilianul trage cu interiorul piciorului drept de la aproximativ 30 de metri, îl întinde serios pe De Gea, dar acesta nu poate interveni și catalanii sunt aproape de semifinalele Ligii Campionilor.


Minutul 48: Început în forță pentru catalani! Suarez trimite în centrul careului către Messi, care reia din prima cu stângul, dar mingea este respinsă de Young în corner.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45+2: Pauză!


Minutul 45+2: Ocazie imensă pentru Barcelona! Messi s-a „distrat” cu Jones și a trimis pe poziție viitoare către Jordi Alba. Spaniolul a centrat pe jos în careu, Roberto a reluat din alunecare dar De Gea păstrează tabela intactă cu o paradă de senzație.


Minutul 41: Messi execută o lovitură liberă de pe partea dreaptă, centrează în careu către Rakitic, iar croatul reia cu capul și trimite pe direcția lui De Gea. Goalkeeper-ul lui United „calmează” balonul și reține.


Minutul 20: GOOOOOOOL Barcelona! Gafă incredibilă a lui De Gea! Messi trage cu dreptul de la aproximativ 30 de metri, o minge destul de simplă pentru goalkeeper-ul spaniol, dar mingea trece pe sub el și intră în poartă.

FOTO Digi Sport.


Minutul 16: GOOOOOOOL Barcelona! Messi deschide scorul după o acțiune personală. Argentinianul a recuperat mingea în apropiere de careul advers, a „strecurat” mingea printre picioarele lui Fred și a tras cu stângul la colțul lung, fără nicio șansă pentru De Gea.


Minutul 11: Centralul partidei a acordat penalty după un fault al lui Smalling asupra lui Rakitic, în careu. Acesta a consultat arbitrajul video și a revenit asupra deciziei, iar englezii au repus mingea din interiorul careului.


Minutul 1: Început în forță pentru britanici! Rashford este lansat de un coleg către careul lui Ter Stegen, reia din prima dar nimerește bara transversală.


Minutul 1: Fluier de start pe Camp Nou! Barcelona este la 90 de minute distanță de o calificare în semifinalele Ligii Campionilor. În ultimele trei ediții ale competiției, catalanii au fost eliminați în această fază de Atletico Madrid, Juventus și AS Roma.


21:08 Și Manchester United se va bucura de asistență de cinci stele la meciul cu Barcelona de pe Camp Nou! Fostul mare antrenor al „diavolilor”, Sir Alex Ferguson, va fi prezent în tribună.


Pe stadionul Nou Camp, de la ora 22:00, Barcelona pornește cu un avantaj în duelul pentru câștigarea unul loc în „careul de ași”. În meciul tur, pe Old Trafford, gruparea pregătită de Ernesto Valverde s-a impus cu 1-0. Catalanii speră să spargă gheață în 2019, în ultimele trei sezoane din Liga Campionilor au fost eliminați în sferturile de finală ale competiției.

În ediția trecută, AS Roma a produs surpriza, după ce a reușit o remontada incredibilă. Pe Nou Camp Barcelona s-a impus cu 4-1, însă, pe Olimpico, formația giallorossa, pregătită atunci de antrenorul italian Federico Di Francesco, a câștigat cu 3-0 și s-a calificat în semifinale.

Nu există vreo teamă, ci doar concentrare totală. Avem în față un adversar dificil, căruia îi cunoaștem atuurile. Nu trebuie să le lăsăm spații să se desfășoare. Prioritatea noastră este să marcăm, nu să ne mulțumim cu avantajul din tur„, a precizat antrenorul Barcelonei, Ernesto Valverde.

De cealaltă parte, Manchester United este o echipă care a reușit să răstoarne rezultatul din partida tur din optimi, în fața celor de la PSG. Campioana Franței s-a impus cu 2-0 pe Old Trafford, iar pe stadionul Parc des Princes din Paris, United a câștigat cu 3-1 și s-a calificat în sferturile de finală.

Finala din 1999 este o amintire incredibilă. Atunci am jucat prima și singura dată pe acest stradion. Nu mă gândesc la acea seară, mă gândesc dacă vom reuși să jucăm mai bine în fața Barcelonei. Acum suntem la jumătatea drumului, cu 1-0 pentru Barcelona, dar dacă va fi un joc cu multe goluri avem șanse mari.

Dacă vom juca curat, suntem în cărți. Știm că putem marca goluri, suntem mai solizi ca ei, dar trebuie să ne apărăm bine. Nu m-ar deranja dacă ar veni un gol în minutul 93. Trebuie să fim încrezători și să mergem mai departe„, a spus Ole Gunnar Solskjaer, care va reveni pe stadionul Nou Camp după 20 de ani.


Juventus – Ajax Amsterdam 1-2 (Cristiano Ronaldo 28 / Van de Beek 34, De Ligt 67)

  • Juventus: Szczesny – De Sciglio (Cancelo 64), Rugani, Bonucci, Alex Sandro – Can, Pjanic, Matuidi – Bernardeschi (Bentancur 80), Dybala (Kean 46), Ronaldo
  • Rezerve: Pinsoglio – Barzagli, Bentancur, Cancelo, Kean, Khedira, Spinazzola
  • Ajax: Onana – Veltman, De Ligt, Blind, Mazraoui (Sinkgraven 11) – Schone, De Jong – Ziyech (Huntelaar 88), Van de Beek, Neres – Tadic
  • Rezerve: Varela – de Wit, Dolberg, Ekkelenkamp, Huntelaar, Magallan, Sinkgraven

Minutul 90+3: Fluier final la Torino! Ajax merge mai departe, unde va înfrunta câștigătoarea dintre Manchester City și Tottenham. Londonezii au câștigat primul duel cu 1-0.


Minutul 74: Ocazie mare pentru Ajax! Neres putea face 3-1, dar a reluat slab din interiorul careului, pe lângă poarta lui Juventus.


Minutul 67: GOOOOOOOOOL Ajax! De Ligt primește o centrare în careu, reia cu capul de lângă doi adversari și îl învinge pe Szczesny.


Minutul 62: Cât ghinion pentru Ajax! Tadic trimite în careu către Ziyech, dar mingea este „suflată” de Pjanic înainte ca aceasta să ajungă la jucătorul marocan, aflat în poziție ideală.


Minutul 52: Șansă mare pentru Ajax! Ziyech primește o pasă în careu, trage din poziție ideală, dar Szczesny respinge norocos și păstrează tabela intactă.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45+5: Pauză!


Minutul 34: GOOOOOOOOL Ajax! Ziyech trage slab din afara careului, mingea ajunge la Van de Beek care este scăpat din marcaj de defensiva campioanei Italiei, iar acesta îl execută pe Szczesny din poziție ideală.


Minutul 28: GOOOOOOOOL Juventus! Iese la rampă și Cristiano Ronaldo! Portughezul primește o centrare în careu, este scăpat din marcaj de defensiva olandeză și înscrie cu capul, fără șanse pentru Onana! Arbitrul a consultat VAR-ul înainte de a acorda golul.


Minutul 11: Mazraoui nu mai poate continua partida, după un duel cu Dybala, și este înlocuit cu Sinkgraven. Echipa lui Ten Haag a început curajos partida de la Torino, încercând să mențină posesia.

FOTO Digi Sport.


Minutul 1: Fluier de start! Ajax este obligată să marcheze la Torino pentru a spera la calificarea în semifinale. Echipa care se va califica va întâlni în faza următoare câștigătoarea dintre Tottenham și Manchester City.


20:38 Edgar Davids a jucat atât la Juventus, cât și la Ajax, și este prezent pe arena din Torino pentru a urmări pe viu partida dintre fostele sale echipe.
 


Antrenorul lui United a evoluat în finala Ligii Campionilor, între Manchester United și Bayern Munchen. Bavarezii au fost aproape de triumf, dar Sheringham și Solskjaer au adus trofeul pe Old Trafford în ultimele minute de joc.

Pe Allianz Stadium din Torino, Juventus o așteaptă pe Ajax Amsterdam pentru un nou duel de foc. În partida tur, meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 45, iar David Neres a restabilit egalitatea la începutul primei reprize.

Noua echipă a lui Răzvan Marin e pregătită să producă o nouă surpriză în Liga Campionilor, după ce a eliminat-o din optimi pe actuala Campioana a Europei, Real Madrid. Ultimul succes al lui Ajax în fața lui Juventus a fost în urmă cu 46 de ani.

Juventus este favorită, mai ales după rezultatul de la Amsterdam. Dacă jucăm bine, putem depăși orice obstacol. Sunt încrezător datorită felului în care jucăm și ne antrenăm. Trebuie să ne îmbunătățim planul tactic, dar nu vom pune un om să îl oprească pe Cristiano Ronaldo„, a spus antrenorul olandezilor, Erik Ten Hag.

Primul meci nu contează. Acesta este un singur meci și trebuie să jucăm cu aceeași atitudine cu care am jucat împotriva lui Atletico. Trebuie să o respectăm pe Ajax în apărare și trebuie să fim preciși în jocul nostru. Trebuie să mă decid cine va juca în atac: ar putea fi Dybala sau Kean sau niciunul dintre ei. Dacă unul dintre Kean și Dybala joacă, atunci De Sciglio și Cancelo nu vor juca„, a spus Massimiliano Allegri, înaintea meciului cu Ajax.

 

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire…
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen