LIVE BLOG | Malmö – CFR Cluj 1-1. Campioana României a fost eliminată din Liga Campionilor. Ardelenii vor merge în preliminariile Europa League

LIVE BLOG | Malmö - CFR Cluj 1-1. Campioana României a fost eliminată din Liga Campionilor. Ardelenii vor merge în preliminariile Europa League
  • Publicat:
  • Actualizat:

MalmöCFR Cluj 1-1 (Traustason 55 / Djokovic 36)

  • Malmö: Dahlin – Larsson (Vindheim 81), L. Nielsen, Bengtsson, Safari – Traustason (Lewicki 73), Bachirou, Christiansens, Rieks – Rosenberg, Strandberg (Antonsson 61)
    Rezerve: Andersson – Gall, Brorsson, Adrian
  • CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșans, Camora – Culios, Hoban (De Luca 64) – Deac (Mailat 42), Djokovics (Bordeianu 58), Omranis – Țucudean
  • Rezerve: Vâtcă – Males, Lang, Peteleu

Minutul 90+5: Fluier final. CFR Cluj e eliminată din Liga Campionilor. Campioana României va merge în turul III preliminar al Ligii Europa, unde va da peste Sutjeska NikÅ¡iÇ (Muntenegru) sau FC Alashkert (Armenia). În tur, Alashkert s-a impus cu 1-0. Malmö s-a calificat în turul III preliminar al Ligii Campionilor unde va întâlni învingătoarea dintre Ludogoreț și MOL Vidi. Ungurii conduc cu 1-0 în partida retur, bulgarii evoluează în zece oameni.


Minutul 90: AMR 5. S-au arătat cinci minute suplimentare de la margine.


Minutul 87: De Luca a rămas întins pe gazon. Nielsen l-a luat pe sus pe atacantul italian, iar medicii CFR-ului îi acordă îngrijiri medicale în acest moment. Jocul este întrerupt. De Luca va fi scos în cele din urmă în afara terenului, astfel că CFR va juca în 9 oameni pe final. Rămâne de văzut dacă atacantul va mai putea continua.


Minutul 77: Eliminare! Centralul Dallas i-a acordat al doilea cartonaș galben lui Culio, după un fault asupra lui Christiansen. Mijlocașul CFR-ului a intrat cu ambele picioare înainte asupra adversarului. Christiansen l-a evitat, a fost doar șters ușor de Culio, dar centralul scoțian a sancționat intenția. Culio n-a avut nicio intenție să joace mingea, iar misiunea CFR-ului se complică extrem de mult.


Minutul 67: Suporterii sunt la datorie. Conform suedezilor, 18.153 de suporteri asistă la partida din această seară.


Minutul 64: Conceicao riscă tot. Portughezul l-a trimis pe De Luca în teren și l-a scos pe mijlocașul Ovidiu Hoban. Culio cu Bordeianu vor rămâne la mijloc, Mailat va evolua în dreapta, Omrani în stânga, iar De Luca în spatele lui Țucudean.


Minutul 60: Șansă bună pentru CFR! Mailat a fost angajat în partea dreaptă, a pătruns în careu, dar a preferat un driling în plus în locul unui șut fără preluare. Suedezii l-au închis în cele din urmă, iar acțiunea s-a încheiat cu un fault în atac comis de Bordeianu.


Minutul 55: GOOOL Malmö! Traustason a egalat cu un șut impecabil expediat la vinclul porții. Optarul gazdelor a preluat la 23 de metri, și-a așezat mingea, după care a trimis direct la vinclu, fără șansă pentru Arlauskis. CFR Cluj are nevoie de încă un gol pentru a merge mai departe. Știm cu siguranță că nu vom avea prelungiri în această seară.


Minutul 52: Moment periculos la poarta CFR-ului. Rieks a scăpat în flancul stâng, a pătruns în careu, după care a încercat să-i paseze lui Strandberg. Mingea s-a plimbat prin fața porții apărate de Arlauskis, dar Camora a îndepărtat balonul în cele din urmă.


Minutul 46: A început repriza a doua. Cei doi antrenori n-au efectuat nicio modificare la pauză.


Minutul 45+4: Pauză la Malmö. CFR Cluj conduce cu 1-0 după eurogolul marcat de Djokovic. Dacă nu se va mai înscrie în repriza secundă, vom avea prelungiri în Suedia.


Minutul 45+3: O nouă șansă pentru Țucudean. Mailat a trecut în viteză de fundașii adverși, după care a întors pentru Țucudean, care a reluat puternic la colțul scurt. Dahlin a intervenit salvator și a respins în afara terenului.


Minutul 45+2: Bară! Căpitanul Rosenberg a reluat din voleu, cu exteriorul, spre vinclul porții apărate de Arlauskis, dar bara transversală l-a salvat pe lituanian. A fost cu siguranță cea mai mare ocazie a acestei reprize.


Minutul 42: Iese Deac. Conceicao a fost nevoit să-l schimbe pe veteranul său cu Mailat, după un fault dur al lui Larsson. Deac a obținut lovitura liberă din care s-a deschis scorul, dar acum face semn că nu mai poate continua. Medicii l-au suit pe targă și l-au scos în afara terenului.


Minutul 36: GOOOL CFR CLUJ! Djokovic înscrie din foarfecă pentru 1-0. Camora a centrat dintr-o lovitură liberă obținută de Deac, Andrei Mureșan a trimis în centru de la a doua bară, iar croatul a ieșit la rampă. Omul care a marcat și în partida cu Viitorul din ultima etapă a sezonului trecut, Djokovic, a calculat din ochi traiectoria balonului, după care s-a înălțat și a reluat din cădere. Mingea a lovit bara din stânga lui Dahlin, după care a ricoșat în plasă. VIDEO CU GOLUL


Captură Digi Sport


Minutul 33: O răbufnire a suedezilor. Riks a pătruns în centru din partea dreaptă, iar după ce a văzut că nu are cu cine să paseze, a ales să finalizeze cu șut. Mingea s-a dus mult peste poarta CFR-ului.


Minutul 30: Mingea la noi. Așa arată statisticile partidei după prima jumătate de oră:


Minutul 28: Primul avertisment. Djokovic a primit cartonașul galben după ce a intrat în conflict cu doi adversari.


Minutul 18: Jocul arată promițător. CFR pare echipa mai montată în acest moment. Suedezii nu reușesc să se mai apropie de poarta apărată de Arlauskis, în timp ce ardelenii îl caută de fiecare dată pe Țucudean.


Minutul 8: De data asta au prins poarta. Deac a preluat în lateral, i-a pasat lui Djokovic în centru, iar mijlocașul croat i-a așezat balonul lui Țucudean. Vârful adus de la Viitorul a șutat puternic la colțul scurt, dar portarul Dahlin a plonjat și a trimis în afara terenului. A fost primul șut expediat de CFR Cluj pe poarta lui Malmö, în această dublă manșă.


Minutul 7: Prima încercare. Omrani a trecut de mijlocul terenului, a mai făcut câțiva pași, după care și-a încercat norocul cu un șut de la mare distanță. Balonul s-a scurs pe lângă poarta apărată de Dahlin.


Minutul 2: Ocazie uriașă pentru Malmö! Rosenberg a trimis din lateral la 16 metri, Riks a fost angajat în marginea careului, după care a trimis în fața porții. Arlauskis fusese depășit de balon, dar decarul Strandberg a ratat întâlnirea cu balonul (foto mai jos), astfel că CFR Cluj a scăpat basma curată, la doar câteva secunde de la startul partidei.


Captură Digi Sport


Minutul 1: A început partida dintre Malmö și CFR Cluj. Lovitura de start le-a aparținut oaspeților. Andrew Dallas este centralul care oficiază în această seară.


20:07 Atmosferă incediară la Malmo! Suedezii susțin că au vândut aproape 18.000 de bilete pentru meciul retur cu CFR Cluj, care va începe la 20:15.


19:00 Avem primul 11 al campionei. Din informațiile ProSport, aceasta va fi echipa de start a CFR-ului: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Culio, Hoban – Deac, Djokovici, Omrani – Țucudean


CFR Cluj a avut un start agitat de sezon. Edi Iordănescu a cucerit primul trofeu din cariera sa de antrenor, la prima partidă la cârma echipei din Gruia, 1-0 în Supercupa cu Craiova. Apoi a urmat egalul de pe teren propriu, împotriva celor de la FC Botoșani, scor 1-1, ultimul „test” înainte de primul meci cu Malmo. Înfrângerea din turul cu suedezii i-a fost fatală lui Edi Iordănescu, care s-a despărțit pe cale amiabilă de campioana României, lăsându-i scaunul lui Toni Conceicao.

Clujenii au remizat împotriva celor de la Dunărea Călărași, scor 0-0, la primul meci al nou-promovatei pe teren propriu în Liga 1, și se deplasează în Suedia pentru a recupera înfrângerea din tur. De partea cealaltă, Malmo vine după victoria din campionat, scor 2-1 cu Norrkoping, și vrea să continue seria de patru victorii consecutive în toate competițiile.

Suedezii s-au întărit chiar înainte de dubla cu campioana României. Aceștia l-au adus pe Romain Gall, un american născut la Paris, cotat la 600.000 de euro. Suma pe care aceștia au plătit-o celor de la Sundsvall în schimbul său a fost cu 100.000 mai mică. De partea cealaltă, clujenii i-au adus în această pauză competițională pe Mate Males, Andrei Radu, Robert Tambe, Adam Lang și Giuseppe De Luca. Centralul partidei din Suedia va fi scoțianul Andrew Dallas.

Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire…
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen