Liga Campionilor | Lucescu, învins la meciul 100: Malmo – Șahtior 1-0. City a câștigat cu un gol în prelungiri, derby-ul PSG – Real s-a terminat la egalitate. Toate rezultatele și clasamentele grupelor

Liga Campionilor | Lucescu, învins la meciul 100: Malmo - Șahtior 1-0. City a câștigat cu un gol în prelungiri, derby-ul PSG - Real s-a terminat la egalitate. Toate rezultatele și clasamentele grupelor
  • Publicat:
  • Actualizat:

Rezultatele din etapa a 3-a a Ligii Campionilor și clasamentele grupelor:

GRUPA A

PSG – Real Madrid 0-0
Malmo – Șahtior 1-0 (Rosenberg 18)

GRUPA B

ȚSKA Moscova – Manchester United 1-1 ( Doumbia 15 / Martial 65)
Wolfsburg – PSV Eindhoven 2-0 (Dost 47, Kruse 57)

GRUPA C

Atletico Madrid – Astana 4-0 (Saul Niguez 23, J. Martinez 29, O. Torres 64, Dedechko autogol 89)
Galatasaray – Benfica 2-1 (S. Inan pen. 19, Podolski 33 / Gaitan 2)

GRUPA D

Juventus – Borussia Monchengladbach 0-0
Manchester City – Sevilla 2-1 (Rami autogol 36, De Bruyne 90  / Konoplyanka 30)

GRUPA E

BATE Borisov – FC Barcelona 0-2 (Rakitic 48, 66)
Bayer Leverkusen – AS Roma 4-4 (Chicharito pen. 4, 19, Kampl 84, Mehmedi 86 / De Rossi 29, 38, Pjanic 54, Falque 73)

GRUPA F
Arsenal – Bayern 2-0 (Giroud 77, Ozil 90+4)
Dinamo Zagreb – Olympiakos 0-1 (Brown 79)

GRUPA G

Dinamo Kiev – Chelsea  0-0 (Dolce Sport 4)
FC Porto – Maccabi Tel Aviv 2-0 (Aboubakar 37, Brahimi 41)

GRUPA H

Valencia – Gent 2-1 (Feghouli 14, Mitrovic aut. 72  / Foket 40)
Zenit – Lyon 3-1 (Dzyuba 3, Hulk 56, Danny 83 / Lacazette 49)

23:35 FINAL. Kevin de Bruyne a marcat un gol superb pentru City în minutul 90 al meciului cu Sevilla, la fel cum Aguero a înscris pentru cetățeni în ultimul minut al partidei din etapa a doua, cu Borussia Monchengladbach. PSG – Real s-a terminat 0-0, în timp ce Nea Mircea a pierdut meciul 100 în Ligă, 0-1 cu Malmo.

23:16 MARTIAL A LOVIT DIN NOU. Tânărul talent adus de United de la Monaco a înscris la Moscova, dintr-o centrare a lui Valencia, iar englezii o duc ceva mai bine. Wolfsburg are 2-0, Atletico 3-0, iar derby-ul PSG – Real mai degrabă dezamăgește.


23:01 ȘAHTIOR, APROAPE DE DEZASTRU. Condusă cu 1-0, echipa lui Mircea Lucescu a scăpat de golul al doilea. Djurdjic de la Malmo a ratat un penalty comis de Dario Srna.


23:00 IMAGINEA SERII. Pentru că Astana e concentrată pe meciul din campionat, decisiv pentru titlu, doar patru jucători au luat loc pe banca de rezerve 🙂


22:55 MARELE RONALDO. Primul Ronaldo celebru al fotbalului mondial e prezent în tribune la PSG – Real Madrid. Celălalt nu are prea multe reușite pe teren.


22:52 GRANDE GIGI. S-au reluat meciurile. Dost a marcat pentru Wolfsburg, în timp ce Buffon a stabilit un record istoric pentru Juve: 48.839 de minute jucate în tricoul torinezilor, depășind o altă legendă. Alex Del Piero.


22:31 PAUZĂ‚. City a revenit în jocul cu Sevilla, după autogolul lui Rami, Galata a trecut în avantaj în duelul cu Benfica, în timp ce PSG și Real Madrid continuă seria fără gol primit. United s-a rătăcit în Rusia, în timp ce Atletico – Astana e unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri din ultimii ani.


22:15 UEFA îi pune bețe în roate lui Mircea Lucescu. Pe foaia de joc a meciului Malmo – Șahtior, în dreptul antrenorului echipei ucrainene nu apare niciun nume. E clar că UEFA a lucrat și de această dată împotriva lui Nea Mircea. Trecând la lucruri serioase, Atletico are 2-0 cu Astana, în timp ce Sevilla a deschis scorul pe terenul lui City., grație starului Konoplyanka.


22:06 CE FACEM, NEA MIRCEA? Șahtior a început bine meciul cu Malmo, a presat în startul întâlnirii, dar suedezii au lovit primii, prin Rosenberg, fostul atacant de la Ajax și Werder Bremen, în minutul 18. Galata a egalat rapid, prin Inan, cel care a dus Turcia la EURO, din penalty.


22:01 MANCHESTER ÎNCEPE GREU. Roman Eremenko, finlandezul care a ratat meciul cu România, a irosit un penalty, dar, imediat, Doumbia a trimis în poartă mingea respinsă de De Gea. Continuă viața grea a englezilor în Liga Campionilor.


21:55 Fanii Borussiei Monchengladbach, unii dintre cei mai frumoși din lume, fac show și pe Juventus Stadium. O informație suplimentară, suporterii nemților sunt înfrățiți cu fanii lui ASU Poli Timișoara.


21:52 Fanii lui United sunt alături de Luke Shaw, fundașul stânga care și-a rupt piciorul în meciul cu PSV Eindhoven.


21:50 AU ÎNCEPUT MECIURILE. Benfica are un start perfect pe terenul Galatei: a deschis scorul în minutul 2, prin Gaitan, cel mai rapid gol din istoria echipei portugheze în Liga Campionilor, la capătul a doar 74 de secunde.


21:15 O statistică interesantă spune că PSG și Real Madrid sunt singurele echipe rămase fără gol primit în acest sezon de Liga Campionilor. Lucrurile ar trebui, însă, să se schimbe după partida din această seară.


21:10 La Moscova, contra ȚSKA-ului, Juan Mata, eroul lui Manchester din meciul cu Wolfsburg, va privi de pe bancă meciul. Astfel, locul lui va fi luat de Jesse Lingard, fotbalist care, până azi, nu prinsese nici măcar banca de rezerve a englezilor într-un meci european.


21:00 PROBLEME ÎN OFENSIVA REALULUI. Benitez se vede nevoit să înceapă meciul de la Paris fără trei jucători de bază, Modric, Benzema și Bale, astfel că Isco, Jese și Lucas Vazquez își fac loc în atac lângă Ronaldo. Se anunță o seară complicată pentru madrileni din acest punct de vedere. În schimb, PSG poate conta pe Angel Di Maria, dat incert înaintea partidei, fostul fotbalist al Realului găsindu-și loc în primul 11 al lui Laurent Blanc.


20:55 Bună seara! Ne-am întors pentru o nouă repriză de meciuri din Liga Campionilor. Ca de obicei, începem cu cele 16 echipe de start:

PSG: Trapp – Aurier, Marquinhos, Thiago Silva, Maxwell – Veratti, Motta, Matuidi – Di Maria, Ibrahimovic, Cavani
Real Madrid: Navas – Danilo, Varane, Ramos, Marcelo – Kroos, Casemiro – Vazquez, Jese, Isco – Ronaldo

Malmo: Wiland – Tinnerholm, Arnason, Bengtsson, Konate – Rodic, Adu, Lewicki, Berget – Djurdjic, Rosenberg
Șahtior: Pyatov – Srna, Kucher, Rakitskiy, Ismaily – Stepanenko, Fred – Marlos, Teixeira, Bernard – Gladkiy

ȚSKA Moscova: Akinfeev – Fernandes, Ignashevich, V.Berezutsky, Shennikov – Dzagoev, Wernbloom – Tosic, Eremenko, Musa – Doumbia
Man. United: De Gea – Valencia, Smalling, Jones, Rojo – Schweinsteiger, Schneiderlin – Lingard, Herrera, Martial – Rooney

Wolfsburg: Benaglio – Träsch, Naldo, Dante, Rodriguez – Luiz Gustavo, Guilavogui – Caligiuri, Draxler – Kruse; Dos
PSV: Zoet – Brenet, Bruma, Moreno, Poulsen – Propper, Hendrix, Maher – Guardado, De Jong, Narsingh

Atletico: Oblak – Juanfran, Godin, Savic, Siqueira – Tiago, Griezmann, Gabi, Saúl Ñíguez, Martínez, Ferreira-Carrasco
Astana: EriÇ – Akhmetov, Beysebekov, IliÇ, Postnikov – Zhukov, Kéthévoama – Muzhikov, Dedechko, Schetkin – Kabananga

Galatasaray: Muslera РSabri, Chedjou, Hakan, Carole РBilal, Sel̤uk, Yasin РSneijder РPodolski, Umut Bulut
Benfica: Julio Cesar – Silvio, Luisao, Jardel, Eliseu – Samaris, Andre Almeida, Gaitan, Guedes – Jonas, Raul Jimenez

Juventus: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Cuadrado, Khedira, Marchisio, Pogba, Alex Sandro – Mandzukic, Morata
Borussia: Sommer – Korb, Christensen, Dominguez, Wendt – Dahoud, Xhaka –  Traore, Johnson – Stindl, Raffael

Man. City: Hart – Zabaleta, Otamendi, Mangala, Sagna – Toure, Fernandinho – Navas, De Bruyne, Sterling – Bony
Sevilla: Rico – Coke, Kolodziejczak, Rami, Tremoulinas – Krychowiak, Iborra – Konoplyanka, Banega, Vitolo – Gameiro


Rezultatele etapei a 3-a și clasamentele Grupelor E, F, G și H:

GRUPA E

BATE Borisov – FC Barcelona 0-2 (Rakitic 48, 66) (Dolce Sport 2)
Bayer Leverkusen – AS Roma 4-4 (Chicharito pen. 4, 19, Kampl 84, Mehmedi 86 / De Rossi 29, 38, Pjanic 54, Falque 73) (Dolce Sport 3)

GRUPA F

Arsenal – Bayern 2-0 (Giroud 77, Ozil 90+4) (Sport.ro, Doce Sport 1)
Dinamo Zagreb – Olympiakos 0-1 (Brown 79)

GRUPA G

Dinamo Kiev – Chelsea  0-0 (Dolce Sport 4)
FC Porto – Maccabi Tel Aviv 2-0 (Aboubakar 37, Brahimi 41)

GRUPA H

Valencia – Gent 2-1 (Feghouli 14, Mitrovic aut. 72  / Foket 40)
Zenit – Lyon 3-1 (Dzyuba 3, Hulk 56, Danny 83 / Lacazette 49)

23:38 S-a terminat o nouă seară de Ligă, nu înainte ca Ozil să marcheze pentru Arsenal, în prelungirile meciului cu Bayern. Cu ce rămânem? Cu cel mai spectaculos meci al ultimilor ani, Leverkusen – Roma 4-4, o victorie uriașă a londonezilor, o înfrângere la limită a echipei lui Mățel, Dinamo Zagreb – Olympiakos 0-1 și o victorie lejeră a Barcelonei, 2-0 pe terenul lui BATE Borisov. Ne recitim mâine seară, când vom sta cu lupa pe derby-ul PSG – Real Madrid.


23:27 CEL MAI SPECTACULOS MECI DIN ULTIMII CÂȚI ANI? Regalul fotbalistic de la Leverkusen trece la un alt nivel. Dacă Roma părea scăpată în învingătoare la 4-2, lucrurile stau altfel acum. Bayer a revenit incredibil, prin golurile marcate de Kampl și Mehmedi, iar acum tabela arată un ireal 4-4.


23:20 NEUER, INSPIRAȚIA LUI ARSENE ȘI JOCUL REZULTATELOR. Goalkeeper-ul lui Bayern iese complet greșit pe o centrare a lui Santi Cazorla, ratează întâlnirea cu balonul, iar Giroud, introdus de doar trei minute în locul lui Walcott, înscrie cu capul, din apropiere. Șansele lui Arsenal cresc, dar vestea proastă vine de la Zagreb, unde Dinamo primește gol în minutul 79. La aceste scoruri, Bayern și Olympiakos au câte șase puncte, Arsenal și Dinamo câte trei.


23:17 MINUTUL SPANIOLILOR. Iago Falque marchează pentru Roma și desăvârșește o revenire de senzație. Romanii au 4-2 pe terenul lui Leverkusen și pot sta liniștiți. În același minut, Valencia profită de autogolul lui Mitrovic și trece din nou în avantaj, 2-1 cu Gent.


23:05 PROCENTAJ IREAL. Pjanjic a ajuns la, atenție, 11 goluri din ultimele 22 de lovituri libere executate. De asemenea, are cinci goluri în acest sezon, dintre care patru din lovitură liberă. Rakitic devine eroul Barcei, cu al doilea gol marcat în mai puțin din 20 de minute. Din nou din pasa lui Neymar, de data aceasta cu o scăriță elegantă.


22:57 NEBUNIE. Condusă cu 2-0 încă din minutul 19, Roma face un meci senzațional pe terenul lui Bayer Leverkusen. După o dublă marcată de De Rossi înainte de pauză, italienii trec în avantaj în minutul 54. Înscrie bosniacul Miralem Pjanic, din lovitură liberă, cu o execuție superbă. De altfel, mijlocașul Romei este, alături de Calhanoglu, probabil cel mai bun executant de lovituri libere din Europa. Este pentru a doua oară în acest sezon când Roma e pusă pe reveniri, după ce în etapa a doua a pierdut cu 3-2 pe terenul lui BATE, condusă fiind cu 3-0. Zenit revine în avantaj, 2-1 cu OL.


22:50 ROKETIC! Barca deschide scorul în Belarus, contra lui BATE, grație lui Rakitic, care șutează din afara careului, iar mingea, deviată, se oprește sub bară. Lyon egalează pe terenul lui Zenit, prin reușita pretențiosului Lacazette.


22:42 MAȘINĂ‚RIE SAU BAYERN ÎN CIFRE. Echipa lui Guardiola dovedește din nou că e cea mai bună formație de posesie din lume. A avut mingea în 70% din timp în prima repriză și a reușit 336 de pase, față de doar 95 ale lui Arsenal. Chiar și așa, scorul e 0-0, raportul ocaziilor e egal, iar cea mai mare șansă i-a aparținut lui Walcott. Arsenal joacă bine, cam cum o face de fiecare dată când e pusă sub presiune.


22:32 Pauză, după o primă repriză mai puțin spectaculoasă decât în alte dăți. O imagine cu reflexul lui Neuer.


22:28 CĂ‚PITANUL! De Rossi iese la rampă în momentul în care echipa are cu adevărat nevoie de el. Căpitanul Romei marchează din nou, a doua oară în nouă minute, și face 2-2 pe terenul lui Bayer. FC Porto a marcat de două ori în meciul cu Maccabi, în timp ce Valencia a fost egalată de Gent.


22:19 Neuer are un reflex genial, care va face, cu siguranță, înconjurul multor spoturi publicitare. Goalkeeper-ul neamț a scos incredibil lovitura de cap expediată de Theo Walcott din doar câțiva metri, apoi Ramsey a ratat și el din aproaiere, la prima ocazie cu adevărat mare a lui Arsenal. Roma s-a trezit și a redus din diferență prin căpitanul De Rossi, care a profitat de o recentrare a lui Manolas.


22:10 MINGICARUL COSTA. Fotbalistul adus de Bayern de la Șahtior, Douglas Costa, e omul serii pe Emirates. Bellerin, considerat un fundaș talentat, de viitor, are un meci de coșmar. Printre altele, brazilianul a reușit acest dribling.


22:07 ROMA E ÎN CORZI. Situația echipei lui Rudi Garcia e aproape fără scăpare în acest moment. Văzută cu șanse bune la calificare, formația din capitala Italiei are un punct după două jocuri, iar Chicharito tocmai a făcut 2-0 pentru Leverkusen în minutul 19. În Grupa E, Barcelona are deja 6 puncte, Leverkusen face 5, BATE a adunat trei, în timp ce Roma e ultima, cu un singur punct și șanse mici de calificare. Valencia a deschis scorul pe Mestalla, prin Feghouli.


22:00 Ne-am plictisit și noi să numărăm, dar poate că exact acesta e farmecul. Iker Casillas a ajuns în această seară, prin meciul început titular pentru Porto contra lui Maccabi, la 153 de meciuri în Liga Campionilor, cu două mai mult decât Xavi, catalanul care nu va mai juca, probabil, niciodată în cea mai importantă competiție intercluburi a lumii. O altă statistică interesantă: Bayern a reușit deja 110 pase complete în primele 15 minute ale duelului cu Arsenal. Clasă!


21:51 PRIMELE GOLURI ALE SERII. Nici nu ne așteptam ca meciurile să înceapă altfel. Bayer deschide scorul în fața Romei încă din minutul patru, grație lui Chicharito Hernandez, care pare un cu totul și cu totul alt jucător odată cu transferul de la Manchester United. În îndepărtata Rusie, Zenit a lovit și ea rapid, prin Dzyuba, în minutul trei.


21:45 Au început meciurile! Fanii lui Bayern protestează împotriva prețurilor ridicate pe care trebuie să le plătească la meciurile din Liga Campionilor. Dacă în Bundesliga plătesc undeva pe la 30 de euro pentru un bilet, pentru o partidă în Europa sunt nevoiți să scoată din buzunar în jur de 65 de lire. „64 de lire un bilet, dar fără fani fotbalul nu valorează niciun penny”, a fost mesajul suporterilor germani, care au boicotat primele cinci minute și au fost primiți cu aplauze de fanii londonezi.


21:36 Mourinho e, în continuare, într-o situație nu tocmai comodă la Chelsea. Antrenorul portughez l-a lăsat pe banca de rezerve pe Hazard în meciul de campionat cu Aston Villa, motivând că belgianul nu este util pe faza defensivă. Astăzi, decarul lui Chelsea revine printre titulari, contra lui Dinamo Kiev, alături de Willian, cel mai în formă fotbalist al londonezilor, cu șase goluri marcate în ultimele șapte apariții.


21:30 PROBLEME CU AUTOCARUL. Ziua nu a început prea bine pentru Bayern. Exact în momentul în care se pregătea să plece de la hotel, șoferul autocarului bavarezilor a lovit o mașină parcată. Din fericire, niciun fotbalist nu a avut de suferit.


21:20 LOC ÎN ISTORIE LA 18 ANI. Ruben Neves, mijlocașul lui FC Porto, va purta banderola de căpitan în meciul pe care echipa sa îl va juca pe teren propriu cu Maccabi Tel Aviv. Are doar 18 ani, așa că va devenit cel mai tânăr căpitan din istoria Ligii.


21:15 CIFRE ROTUNDE PENTRU THIAGO ȘI WALCOTT. Brazilianul va juca meciul cu numărul 50 pentru Bayern, în timp ce englezul va deveni al optulea fotbalist din istoria lui Arsenal care ajunge la 50 de meciuri în Liga Campionilor. Emirates e gata pentru un spectacol pe cinste, iar Wenger e cu cuțitul la os. Arsenal depinde și de rezultatul de la Zagreb, unde Dinamo joacă cu Olympiakos, în timp ce Bayern își poate asigura calificarea după doar trei etape.


21:05 Salutare! În 40 de minute începe o nouă seară de spectacol în Liga Campionilor. Capul de afiș e meciul dintre Arsenal și Bayern, decisiv pentru echipa lui Arsene Wenger, dar, ca de obicei, ne așteaptă și alte partide speciale. Mățel e titular pentru Dinamo Zagreb în meciul cu Olympiakos. Mai jos, toate cele 16 echipe de start.

BATE Borisov: Chernik – Polyakov, Gaiduchik, Milunovic, Mladenovic – Volodko, Nikolic – Stasevic, Gordejchuk, Valadzko – Signevich
Barcelona: Ter Stegen – Dani Alves, Piqué, Bartra, Alba – Sergi Roberto, Mascherano, Busquets – Munir, Suárez, Neymar.

Bayer Leverkusen: Leno – Donati, Tah, Papadopoulos, Wendell – Toprak, Kramer – Bellarabi, Calhanoglu, Kampl – Chicharito
AS Roma: Szczesny – Torosidis, Manolas, Rüdiger, Digne – Florenzi, Pjanic, De Rossi, Nainggolan – Gervinho, Salah

Arsenal: Cech – Bellerin, Koscielny, Mertersacker, Monreal – Coquelin, Cazorla – Ramsey, Ozil, Alexis Sanchez – Walcott
Bayern: Neuer – Lahm, Boateng, Alaba, Bernat – Alonso, Thiago Alcántara, Vidal – Müller, Lewandowski, Costa

Dinamo Zagreb: Eduardo – Mățel, Goncalo, Tavarel, Pivaric – Machado, Antolic, Rog – Soudani, Hodzic, Fernandes
Olympiakos:  Roberto – Elabdellaoui, Siovas, Botia, Masuaku – Kasami, MilivojeviÇ – Seba, Fourtounis, Pardo – Ideye Brown

Dinamo Kiev: Shovkovsky – Danilo Silva, Dragovic, Khacheridi, Vida – Sydorchuk, Rybalka – Yarmolenko, Buyalskyy, Gonzalez – Kravets
Chelsea: Begovic – Zouma, Cahill, Terry, Azpilicueta – Ramires, Matic – Willian, Fabregas, Hazard – Diego Costa

FC Porto: Casillas РMaxi Pereira, Martins Indi, Marcano, M. Lay̼n РR̼ben Neves, Andr̩ Andr̩, Imbula РJes̼s Corona, Aboubakar, Brahimi
Maccabi Tel Aviv: RajkoviÇ – Tibi, Ben Harush, Ben Haim I, Carlos García – Alberman, Zahavi, Miha, MitroviÇ – Peretz, Ben Haim II

Valencia: Jaume – Cancelo, Mustafi, Santos, Gayá – Javi Fuego, Parejo, André Gomes – Piatti, Paco Alcacer,  Feghouli.
Gent: Sels – Nielsen, Mitrovic, Asare – Foket, Neto, Kums, Seif – Matton, Depoitre, Milicevic

Zenit: Lerzhakov – Anyukov, Lombaerts, Garay, Cristito – Witsel, Garcia – Danny, Hulk, Shatov – Dzyuba
Lyon: Lopes – Jallet, Yanga-Mbiwa, Umitti, Morel – Ferri, Gonalons, Tolisso – Rafael, Lacazette, Valbuena


Liga Campionilor se întoarce. Competiția stelelor revine din nou în prim plan după pauza pricinuită de meciurile între echipele naționale. Marți, 20 octombrie și miercuri, 21 octombrie, sunt programate partidele etapei a treia din grupele UEFA Champions League. Bayern, Zenit, Real Madrid, PSG, Benfica și Juventus sunt echipele care au obținut maximum de puncte după primele două runde.

„Șocul” serii de marți se va disputa pe „Emirates”, între Arsenal și Bayern Munchen. Bavarezii conduc grupa F, având două victorii în primele două runde, în timp ce Arsenal este codașa grupei, cu 0 puncte din 6 posibile.

Miercuri seară, la Paris, are loc un alt duel al „titanilor”, între PSG și Real Madrid. În grupa A, cele două au obținut câte două succese până acum, iar meciul se anunță pe muchie de cuțit.

Chelsea merge în infernul de la Kiev, Barcelona se deplasează în Belarus pentru meciul cu BATE. PSG dă piept cu granzii de la Real Madrid. Doi români au mai rămas la „masa bogaților”. Mircea Lucescu merge cu Șahtior pe terenul celor de la Malmo, iar Dinamo Zagreb, echipa lui Alexandru Mățel primește vizita celor de la Olympiakos, din postura de echipă neînvinsă pe teren propriu.


Articol publicat de Andrei Pal
 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă, o poveste tristă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă,…
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj. Ce era înauntru, de fapt
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj.…
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele