EXCLUSIV | Oamenii din fotbalul românesc au prefaţat finala Ligii Campionilor. De partea cui se poziţionează Gică Popescu, Gâlcă, Lupescu, Dică sau Edi Iordănescu şi care sunt pronosticurile acestora: 2-1, cel mai întâlnit scor

26 mai 2018 3289 afişări Liga Campionilor
EXCLUSIV | Oamenii din fotbalul românesc au prefaţat finala Ligii Campionilor. De partea cui se poziţionează Gică Popescu, Gâlcă, Lupescu, Dică sau Edi Iordănescu şi care sunt pronosticurile acestora: 2-1, cel mai întâlnit scor

Finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid şi Liverpool reprezintă unul dintre cele mai importante momente dintr-un sezon competiţional, iar ProSport a stat de vorbă cu diferiţi oameni din fotbalul românesc despre ultimul act de la Kiev. Cel mai întâlnit pronostic a fost 2-1 în favoarea "Cormoranilor", iar dintre cele 12 personaje care au dat curs provocării ProSport, doar Ciprian Marica mizează pe o remiză la finalul celor 90 de minute.

În tabăra celor de la Liverpool se află majoritatea celor intervievaţi, mai exact 7 din 12. Florin Cernat, Mirel Rădoi, Ciprian Marica, Gică Popescu, Ionuţ Rada, Nicolae Dică şi Edward Iordănescu vor face galerie pentru Mane şi Salah în această seară. Dintre cei menţionaţi, antrenorul Edward Iordănescu a ţinut să spună că va susţine Liverpool, dar crede că Real Madrid porneşte ca favorită la Kiev.

Gică Popescu: "Bate Liverpool! Scor corect o să spun 2-1."

Florin Cernat: "Eu mizez pe Liverpool în finală. Cred că o să câştige cu 2-1. Sunt sigur că o să vedem un spectacol atât pe teren, cât şi în tribune. Nu ştiu cum să-ţi spun că va fi atmosfera în oraş, dar Liverpool are suporteri mai înfocaţi."

Mirel Rădoi: "O să fiu puţin subiectiv pentru că sunt fan Barcelona şi îmi place foarte mult şi Klopp. O să spun 2-1 pentru Liverpool. Sper ca Liverpool să marcheze prima."

Nicolae Dică: "Aş vrea să bată Liverpool. Nu ştiu, nu mă pricep la scoruri exacte."

Ciprian Marica: "2-2 după 90 de minute şi la final 3-2 pentru Liverpool."

Ionuţ Rada: "Aş vrea să câştige Liverpool. Chiar dacă Real Madrid e o echipă mai experimentată, o să merg pe nebunia lui Klopp. Scor corect o să spun 2-1 şi un gol marcat de Salah, ca să puncteze şi în lupta pentru Balonul de Aur."

Edward Iordănescu: "Voi susţine Liverpool, însă cred că Real Madrid pleacă cu prima şansă. Chiar dacă în finala unei competiţii europene nu ar trebui să fie o favorită, Real are o experienţă extrem de mare în această competiţie. Asta o va ajuta să fie echilibrată, să gestioneze bine momentele importante de joc. Reprezintă un atu care poate să fie decisiv. Liverpool probabil va încerca să compenseze cu mult entuziasm şi o dinamică bună. Oricum ambele echipe au jucători extrem de valoroşi şi sper să avem parte de un spectacol total. Mi-e greu să dau un pronostic, cred că va bate Real."

Aşa cum anul trecut s-a creat un val imens de simpatie pentru Juventus înaintea finalei de la Cardiff, anul acesta a venit rândul lui Liverpool să fie susţinută de o parte importantă a microbiştilor şi a oamenilor din fotbal. Chiar şi aşa, au mai rămas voci care sunt de partea "galacticilor" în ultimul act din Ucraina. Ionel Ganea, Constantin Gâlcă, Ciprian Deac şi Costel Pantilimon merg pe mâna lui Zidane.

Ionel Ganea: "Victorie Real Madrid, scor 2-1."

Constantin Gâlcă: "O să zic 3-1 pentru Real Madrid."

Ciprian Deac: "Câştigă Real Madrid cu 2-1."

Costel Pantilimon: "Băi, sincer, nu ştiu ce să zic. Aş miza pe Real Madrid, datorită experienţei pe care o au."

Ionuţ Lupescu a fost singurul dintre cei 12 care a dorit să rămână imparţial. "Kaiserul" n-a oferit niciun pronostic înaintea finalei, dar a prezentat atuurile celor două formaţii: "Nu mă pricep la pronosticuri. Real Madrid are în spate experienţa, fiind a treia finală consecutivă pentru ei, în timp ce la Liverpool vom vedea foarte mult entuziasm, pentru că este prima lor finală după 11 ani. Şansele sunt 50-50."

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.