Ronaldo a confirmat zvonurile: a devenit tată de gemeni. Anunţul făcut imediat după eliminarea din Cupa Confederaţiilor | FOTO cu starul portughez şi gemenii

29 iun 2017 13047 afişări International
Ronaldo a confirmat zvonurile: a devenit tată de gemeni. Anunţul făcut imediat după eliminarea din Cupa Confederaţiilor | FOTO cu starul portughez şi gemenii

UPDATE: Poza cu Cristiano Ronaldo şi cu gemenii a fost publicată pe pagina sa oficială de Twitter. Portughezul a părăsit imediat cantonamentul echipei naţionale, imediat după eliminarea de la Cupa Confederaţiilor în faţa statului Chile, precizând că a avut permisiunea staff-ului. 


Cristiano Ronaldo a confirmat, miercuri seara, informaţiile apărute în ultimele săptămâni şi a precizat că a devenit tatăl a doi copii gemeni, cu o mamă surogat a cărei identitate nu va fi dezvăluită.

Zvonurile au fost lansate la începutul lunii de mai multe publicaţii din Anglia şi Portugalia, care precizau că cei doi copii ai starului portughez s-au născut în SUA, unde au fost vizitaţi de mama lui Cristiano Ronaldo, acesta fiind alături de naţionala Portugaliei în Rusia, pentru Cupa Confederaţiilor.

Ronaldo nu a comentat iniţial asupra subiectului, însă imediat după eliminarea Portugaliei din Cupa Confederaţiilor, după semifinala cu Chile, atacantul a precizat că a primit permisiunea de a părăsi echipa înainte de finala mică pentru a putea "să-şi cunoască în sfârşit copiii".

"Am fost alături de echipa naţioanlă, ca întotdeauna, trup şi suflet, chiar dacă cei doi copii ai mei se născuseră.

Din păcate nu am reuşit să atingem principalul obiectiv stabilit, dar sunt sigur că voi reuşi să aduc bucurie portughezilor. Preşedintele Federaţiei Portugheze de Fotbal şi selecţionerul au avut astăzi o atitudine pe care nu o voi uita.

Sunt fericit că voi putea, în sfârşit, să fiu alături de copiii mei pentru prima dată!"
, a scris Ronaldo pe pagina personală de Facebook.

Ulterior, Federaţia Portugheză a confirmat că Ronaldo a fost învoit: "Preşedintele FPF şi echipa naţională au fost informaţi înainte de startul Cupei Confederaţiilor că Ronaldo a devenit dată. Sportivul şi-a dorit să fie alături de echipă deşi i se născuseră copiii, iar acest gest merită subliniat şi lăudat. Preşedintele FPF şi selecţionerul înţeleg că e imposibil să mai atingem obiectivul de a câştiga Cupa Confederaţiilor, şi îl eliberează pe sportiv pentru a putea să-şi cunoască în sfârşit copiii".

Cristiano Ronaldo mai are un băiat, pe Cristiano Jr, în vârstă de şapte ani.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.