Euro 2020, început de coșmar! Încă un incident grav la turneul final. Un suporter a căzut din tribune: „Nu se mai mișca!”

Publicat: 13 06. 2021, 23:40
Actualizat: 16 06. 2021, 10:59
England players and fans applaud each other on a lap of honour after full time England v Croatia, UEFA European Championship 2020, Group D, Football, Wembley Stadium, London, UK - 13 June 2021,Image: 615486204, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no, Credit line: Profimedia

Euro 2020 a oferit încă un moment neașteptat! Un suporter prezent la meciul dintre Anglia și Croația a căzut din tribune și se află în stare critică la spital.

După ce Christian Eriksen a fost aproape să moară pe teren, acum unul dintre suporterii prezenți pe Wembley, la primul meci al zilei de la Euro 2020, se luptă pentru viața lui.

Matorii susțin că spectatorul a căzut din tribune la doar câteva minute de la începutul meciului încheiat cu victoria Angliei, scor 1-0.

Un spectator a căzut din tribune pe Wembley și este în stare gravă la spital

Un martor prezent în apropierea fanului care a căzut din tribune a povestit cum s-a ajuns la incidentul de la Londra, la doar o zi după ce danezul Eriksen a fost aproape să-și piardă viața.

„Am văzut cum picioarele lui au trecut peste balustradă, apoi a căzut, s-a lovit de pământ și nu se mai mișca. A părut că durează ani ca staff-ul să ajungă la el. Un individ din apropierea noastră care a văzut ce s-a întâmplat plângea foarte tare”, a declarat un martor, pentru Evening Standard.

Reprezentanții arenei din Londra susțin că spectatorul este în stare gravă la spital, după ce a primit îngrijiri medicale pe stadion.

„Putem confirma că un spectator a căzut de pe tribune după startul meciului dintre Anglia și Croația de pe Wembley. Spectatorului i s-a oferit îngrijire medicală la fața locului și, ulterior, a fost transportat la spital în stare gravă. Vom continua să colaborăm cu UEFA pentru a ne asigura că acest incident va fi investigat și, de asemenea, vom continua să urmărim situația”, a spus reprezentantul Wembley pentru Sky Sports.